Animehöst

Publicerad: Måndag, 2 oktober 2023, Skribent: Linnéa

Höstens tablå är fullspäckad av ny anime! I väntan på att de släpps kan du bänka dig i soffan och läsa mangorna de nya serierna baseras på. Här tipsar vi om några av personalens favoriter. 

Frieren: Beyond Journey’s End 

Vad händer efter att ondingen är besegrad och det är dags att slå sig ner för ett lugnt liv? Halvmagikern Frieren är den enda i sitt tidigare gäng med äventyrare som har ett längre livsspann. Decennier efter att de slagit sig till ro går hon på begravningen för en av hennes vänner. Trött på sitt rotade liv bestämmer sig Frieren för att ge sig ut på ett nytt äventyr för att uppfylla sin väns sista önskan. 

The Apothecary Diaries 

Maomao är intresserad av all växlighet och hur det kan användas till mediciner och gift. När hon säljs som en lågt ställd tjänare till palatset känns hennes dröm om att bli apotekare svåruppnådd. Det dröjer dock inte länge innan hennes kunskaper kommer till användning och hon befordras till att gifttesta mat, och lösa mysterier.   

Undead Unluck 

Fuuko Izumo  har så mycket otur att alla hon försöker komma nära dör. Andy är odödlig och har tröttnat på att leva. Kan de hjälpa varandra? Nja, hon ser framför sig hur hon äntligen kan få vara tillsammans med någon och han ser det som sin chans att äntligen få gå vidare från jordelivet. Innan de har känt varandra länge innan de upptäcker att de blir jagade av en hemlig organisation. Alla tidigare problem får läggas på is tills detta hot är avklarat! 

Ragna Crimson 

Ragna drömmer om att utplåna hotet från de livsfarliga drakarna. Men det finns ett stort problem: Ragna står allra lägst i rang bland drakjägarna. Förvånande nog väljer Leonica att samarbeta med Ragna, trots att Leonica är den mest lovande och mäktiga drakjägaren. Ragna känner att hans dröm är på väg att gå i uppfyllelse. Men så en dag attackerar den dödligaste draken dem och allt förändras för alltid. 

I’m in Love with the Villainess 

Kontorsarbetaren Oohashi Rei lägger en stor del av sin tid på sitt bästa dating sim-spelet. Det har egentligen bara ett fel, det går inte att välja att bli tillsammans med den för Oohashi Rei mest intressanta karaktären! De många prinsar hon hela tiden paras ihop med har hon inget intresse av. När Oohashi återföds som huvudkaraktären i spelet får hon äntligen sin chans att försöka bli tillsammans med den person hon alltid tyckt om mest - sin gamla nemesis Claire! Har alla timmar hon lagt på att spela lärt henne tillräckligt för att kunna fånga intresset och hjärtat hos kvinnan hon drömt om? 


Kommentarer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev