Serie Jujutsu Kaisen

Yuji Itadori är fast besluten att rädda världen från förbannade andar, men han lär sig snart att det bästa sättet att göra det är att sakta förlora sin mänsklighet!

I en värld där fördömda andar livnär sig på intet ont anande människor, gick fragment av den legendariska och fruktade demonen Ryomen Sukuna förlorade och blev utspridda. Skulle någon demon konsumera Sukunas kroppsdelar, kan kraften den får förstöra världen som vi känner den. Lyckligtvis finns det en mystisk skola av Jujutsu-trollkarlar som finns för att skydda de levandes osäkra existens från det övernaturliga!

Yuta Okkotsu är en nervös gymnasieelev som lider av ett allvarligt problem - hans barndomsvän Rika har förvandlats av en förbannelse och kommer inte att lämna honom ifred. Eftersom Rika inte är någon vanlig ande uppmärksammas hans svåra situation av Satoru Gojo, en lärare på Jujutsu High, en skola där nya exorcister lär sig att bekämpa förbannelser. Gojo övertygar Yuta att anmäla sig, men kan han lära sig tillräckligt i tid för att möta förbannelsen som förföljer honom?

- Texten syftar på första delen i serien.

Bevaka

Du kan bevaka "Jujutsu Kaisen" om du vill få ett mail varje gång det kommer in något nytt knutet till serien.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev