Priser och betalning på webbshoppen

Porto: Beställningar värda upp till 600 kronor som ska skickas till en privat adress i Sverige har en portoavgift på 49 kronor. Om du har flera försändelser (t.ex. förbeställningar) betalar du porto för varje. Vi försöker om möjligt skicka varor tillsammans, så att du slipper betala extra porto. För företagspaket eller bud kontakta oss på telefonnummer 08/440 00 66 för prisuppgift.

Portoavgiften för beställningar som ska skickas inom EU är 169 kr. Om beställningen ska skickas utanför EU baseras portoavgiften på paketets vikt, med en minimumkostnad på 169 kr.

Portofritt: Beställer du som privatperson varor vi har inne för mer än 600 kronor slipper du portoavgiften. Gäller endast inom Sverige.

Kontokort/Swish: Vi tar emot Visa, Mastercard, Diners Club samt Swish på hemsidan. Välj betalmedel när du kommer till kassan i nätbutiken. Betalningar administreras av Svea, ett företag som samarbetar med svenska banker och garanterar att betalningen är säker. Förbeställningar och restnoteringar kan EJ betalas med kontokort då det kan hända att de aldrig kommer in.

Faktura: Fakturans förfallodag är 14 dagar efter fakturadatum. Fakturan skickas ut i ett separat mail via Svea Invoice. Beställningar lagda mot faktura innan 220609 har fakturan bifogad som PDF tillsammans med leveransbekräftelsen, detta gäller även samtliga prenumerationsordrar. Normalt skickar vi inte ut ytterligare böcker förrän alla föregående beställningar är betalade. Vi förbehåller oss rätten att begära förskottsbetalning, det innebär att fakturan ska betalas innan vi skickar varorna.

Företagsfaktura: Företag, bibliotek och föreningar kan få fakturan skickad till en fakturaadress eller som e-faktura

Påminnelseavgift: Om leverans mot faktura (medföljande inbetalningskort) inte betalats i tid, tillkommer en påminnelseavgift om 25 kronor vid första påminnelsen, och ytterligare 25 kronor (totalt 50 kronor) vid andra påminnelsen. Om fakturan fortfarande är obetald efter detta, överlåts ärendet till inkasso, vid vilket ytterligare avgifter tillkommer. Om du har problem med betalningar, KONTAKTA OSS.

SF-bokhandeln reserverar sig för slutförsäljning av varor som stått som i lager vid beställningstillfället samt prisändringar av förhandsbeställda och restnoterade varor.

Prenumerera på våra nyhetsbrev