Priser och betalning

SF-bokhandeln förbehåller sig rätten att ändra priser vid omständigheter utanför bokhandelns kontroll. Om inget annat anges är priserna på hemsidorna bokhandelns ordinarie priser.

Porto tillkommer. Beställningar värda upp till 600 kronor som ska skickas till en privat adress i Sverige har en portoavgift på 29 kronor. Om du har flera försändelser (t.ex. förbeställningar) betalar du porto för varje. Vi försöker om möjligt skicka varor tillsammans, så att du slipper betala extra porto. För företagspaket eller bud kontakta oss på telefonnummer 08/440 00 66 för prisuppgift.

Portofritt: Beställer du som privatperson varor vi har inne för mer än 600 kronor slipper du portoavgiften. Inbetalningskort bifogas vid leverans. Vi förbehåller oss rätten att skicka mot postförskott. Normalt skickar vi inte ut ytterligare böcker förrän alla föregående beställningar är betalade. Gäller endast inom Sverige.

Kontokortsbetalning: Varor som finns inne kan betalas med kontokort. Vi tar emot Visa, Mastercard och Diners Club, samt direktbanksbetalning till Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB. Välj kontokortsbetalning när du kommer till kassan i nätbutiken. Betalningen administreras av DIBS, ett företag som samarbetar med svenska banker och garanterar att betalningen är säker. Förbeställningar och restnotering kan EJ betalas med kontokort. Vi kan inte reservera pengar från ditt konto längre tid än en vecka och vill inte ta betalt för varor i förskott. Det kan ju hända att de aldrig kommer in.

Faktura: Fakturans förfallodag är 30 dagar efter fakturadatum. Vi förbehåller oss att begära att fakturan betalas innan vi skickar varorna.

Förskottsbetalning: Vid faktura förbehåller vi oss rätten att fakturan betalas innan varorna skickas ut. En vecka efter att fakturan skapas vill vi ha återknytning, annars stryks beställningen.

Påminnelseavgift: Om leverans mot faktura (medföljande inbetalningskort) inte betalats i tid, tillkommer en påminnelseavgift om 25 kronor vid första påminnelsen, och ytterligare 25 kronor (totalt 50 kronor) vid andra påminnelsen. Om fakturan fortfarande är obetald efter detta, överlåts ärendet till inkasso, vid vilket ytterligare avgifter tillkommer. Om du har problem med betalningar, KONTAKTA OSS.