Vanliga frågor

Har jag kvar mitt konto från förra versionen av hemsidan?

Du som har ett konto registrerat på hemsidan kan logga in som vanligt - vi flyttar över ditt konto till den nya hemsidan. Du kan se dina beställningar och prenumerationer på den nya hemsidan, men det kan dröja några dagar innan de dyker upp - vi måste koppla ihop hemsidans konton med vår interna databas och det tar lite tid. Du får också ett bekräftelsemejl, som går ut direkt när du lägger beställningen.

Hur gör jag om jag har glömt mitt lösenord eller användarnamn?

Så länge du har tillgång till epostadressen du angav när du skapade kontot kan du begära ett nytt lösenord. Tryck på Logga in i den svarta manöverlisten och välj Begär nytt lösenord. Du får ett mejl till din valda epostadress med en engångslänk som du kan använda för att gå in på ditt konto. Använd den och välj sedan ett nytt lösenord. Epostadressen går att använda istället för användarnamn för att logga in, om du har glömt ditt användarnamn.

Hur gör jag om jag för att byta epost eller lösenord?

Gå in under konto och välj Ändra mina uppgifter. För att ändra användarnamn eller epostadress måste du uppge ditt lösenord. Lösenordet ändrar du genom att skriva in det nya lösenordet du vill ha i båda lösenordsfälten.

När kan jag se på hemsidan att ni har tagit emot min beställning?

När vi har lagt in din beställning i vår interna databas kan du gå in på Konto och se att den är mottagen. I vanliga fall ska det gå på ett dygn, men under helger och när vi har mycket att göra kan det ta längre tid.

Hur lång tid tar det innan jag får mina varor?

Varor i lager levereras inom 3-6 arbetsdagar. Sådant som är tillfälligt slut tar längre tid, från en vecka upp till två månader för varor som är slut hos distributören.

Hur lång tid har jag på mig att betala mot faktura?

Fakturans förfallodag är 30 dagar efter fakturadatum. Vi har plusgiro 479 37 03 - 2.

Kan jag använda gamla presentkort när jag betalar?

Ja, våra gamla presentkort gäller som förut. Men som tidigare går det inte att automatiskt använda presentkortet på hemsidan. Kontakta postordern på post@sfbok.se för information om hur du gör.