Julklappar till den pysslige

Publicerad: Måndag, 13 november 2023, Skribent: Annie

Har du någon som är inne i en pillig ålder? Som gillar det finmotoriska, att knåpa och komma bort från det digitala? Vi har så mycket sådant, här kommer ett litet urval med lite inspiration till julklappar till en pysslig och pusslig!  

Day at the Festival pussel 1000-bitar 

Vi har vansinnigt många fina pussel, men det här är särskilt spännande! Förutom att lägga hela pusslet ska du dessutom längs vägen hitta alla band som finns dolda i pusslet som kluriga små rebusar!  

Harry Potter Pussel - Marodörkartan  

För alla som högtidligt kan svära att de har något rackartyg i kikarn finns det här tusenbitarspusslet av Marodörkartan, som kommer i en behändig låda. Men om bläcket fortfarande finns kvar efter att du har sagt att du är klar med fuffens är det förmodligen för att du är mugglare.  

Anime Cube 500-bitars pussel  (500 pcs)  

För de pilligare animefansen där ute finns Anime Cube pussel, som kommer i en kublåda, med motiv från både Dragonball Z, Attack on Titan, och One Piece. Perfekt present för de ibland svårnavigerade animefansen.   

Murder Most Puzzling: The Clairvoyants' Convention 500 pcs  

Ytterligare ett roligt pussel för att stimulera de små grå. Läs vad det är som har hänt, lägg 500-bitarspusslet utifrån vad som händer och lista ut vem som är mördaren genom ledtrådarna som framträder.  

Har du istället någon som gillar att rita finns det ett riktigt spännande set med en svart anteckningsbok där det även ingår tre olika vita pennor.  Det tar såklart inte slut där. Företaget Sakura gör blanka målarblock där som inte blöder igenom och som är riktigt solida ritpapper. De finns dessutom i alla möjliga storlekar, allt ifrån riktigt stora (21 x 30 cm)  till lite mindre. Kolla in hela utbudet här!  

Till det behöver du kanske också ha lite pennor?  

Tror du att din person gillar att skissa så har Pigma Micron flera bra set, och vill den jobba mer i färg så är det värt att slänga ett öga på Koi Colors utbud.  

Är din person mer av en nördig hantverkare kan du ju prova att sticka egna julklappar med inspiration från Lord of the Rings, eller från Star Wars, eller virka en egen liten Pokémon. Du fattar. Möjligheterna är oändliga.   


Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev