Collector’s edition - För boksamlaren

Publicerad: Måndag, 13 november 2023, Skribent: Linnéa

Visst är det skillnad på bok och bok. En billig pocket har sin egna charm, men vissa favoritböcker man vet att man vill ha på en permanent plats i bokhyllan får gärna vara en extra gedigen fin utgåva med rätt tyngd och kärleksfullt designat omslag. Här samlar vi några av våra extra snygga favoriter som blir en härligt tung julklapp till dig själv eller någon annan.

Black, Holly: Cruel Prince (Collectors edition) 

En vacker ny utgåva av Holly Blacks hyllade YA-fantasyroman. Utgåvan erbjuder ett vackert nytt omslag, illustrerade försättsblad i fullfärg och mycket mer.  

Miller, Madeline: Circe (Fifth Anniversary Special Edition) 

En jubileumsutgåva för att fira fem år sedan första utgivningen av Circe. Denna inbundna utgåva har ett tryckt mönster i guld på fram och baksidan samt ett nytt förord av författaren. 

Tolkien, J R R: Hobbit, Illustrated by the Author 

En specialutgåva med över 50 illustrationer av J R R Tolkien. Kanterna på sidorna är blå med vit runtext. 

Herbert, Frank: Dune 

Läderinbunden utgåva av denna älskade klassiker. Snygga guldiga detaljer på omslaget och guldiga kanter på sidorna. 

Adams, Douglas: Hitchhiker's Guide to the Galaxy: The Nearly Definitive Edition 

Snygg tyginbunden samlingsvolym med Douglas Adams fem böcker i Hitchhiker's Guide to the Galaxy. Innehåller två introduktioner och extramaterial. 

Star Wars: Bounty Hunter Wars 

Samlingsutgåva av de tre böckerna i The Bounty Hunter Wars. Läderinbunden med silvriga detaljer på framsidan och silvriga kanter på sidorna. 

Egerkrans, Johan: Nordiska väsen - Jubileumsutgåva 

Ny, utökad jubileumsutgåva med ett tiotal nya väsen, däribland pesten, djävulen och helhästen. Vackra färgillustrationer och en beskrivning om varje väsen. 

Berserk Deluxe Edition Vol 1 

Denna inbundna deluxe-utgåva i storformat innehåller de tre första volymerna av mangan. Volym 14, sista delen av deluxe-utgåvan, släpps i år så ingen väntan krävs för att samla hela serien i samma snygga utseende! 

Classic Tales of Science Fiction & Fantasy 

10 klassiska SF och fantasyberättelser samlade i en snygg utgåva. Läs Jules Verne, H. G. Wells, Edgar Rice Burroughs, Sir Arthur Conan Doyle, H. P. Lovecraft m fl antingen för första gången eller samla favoriterna i en enda bok. 

 


Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev