Shazam!

Publicerad: Tisdag, 12 mars 2019

Shazam! Det magiska ordet förvandlar fosterhemsgrabben Billy Batson till en maffig superhjälte med imponerande krafter. Nu dyker Billy upp på vita duken, och vi har fått fribiljetter till en exklusiv specialvisning med regissören David F Sandberg närvarande. För att delta i tävlingen, besök vår Facebook-sida och svara på frågor om vilken superkraft du skulle vilja ha, och vad du skulle göra med den!

Billys äventyr som Shazam börjar med att han leker runt med sina nyvunna krafter - kan han flyga? Har han röntgensyn? Kan han skjuta blixtar med händerna? Kanske kan han skippa samhällsprovet? Men snart hopar sig farorna, för det finns andra som vill åt Shazams magiska krafter, och leken blir till allvar.

Med ett ursprung redan på 40-talet, är Billy Batson och Shazam en av DCs klassiska superhjältar, vars äventyr ofta går åt det kvicka och fantasifulla hållet. I serieform har vi Geoff Johns reboot Shazam! från 2011 inne, liksom en klassisk teamup med Stålmannen i Superman/Shazam First Thunder.Kommentarer

Vill du skriva en kommentar? I så fall måste du logga in.