Testa en ny manga

Publicerad: Torsdag, 17 augusti 2023, Skribent: Linnéa

Har du kommit ikapp utgivningen i alla dina serier, läst klart de du påbörjat eller kanske vill ge manga ett första försök? Här är tips på allt ifrån livet för övergivna katter till att överleva sin tyranniska kungapappa! 

The Complete Chi's Home 1

Livet ur en kattunges perspektiv! En bedårande berättelse för alla åldrar om en kattunge som tappar bort sin mamma, går vilse och kollapsar. När hon vaknar upp igen har en familj burit in henne och adopterat katten. Inomhusmiljön är en spännande värld, och det tar ett tag att vänja sig. Och varför vill värdfamiljen att man kissar i en konstig låda? Mycket roligare att leka med den istället. Än värre blir det när familjen inser att hyresvärden inte tillåter husdjur, och de måste hålla kattungen hemlig. Vilket är lättare sagt än gjort när det roligaste som finns är att leka med gardinerna och hoppa omkring i fönstret. 

 
My Dress-Up Darling 1 

Efter att blivit övergiven av sin barndomsvän när hon fick se dockorna Wakana skapar har han valt att hålla sin hobby hemlig. Utan vänner spenderar Wakana sina fria stunder i skolans hemkunskapsrum och skapar sina dockor. En dag kommer den populära och glada tjejen Marin indundrande när Wakana sitter och syr. Innan han hinner gömma sig eller komma med ursäkter utbrister Marin att hon är imponerad över att han kan använda en symaskin och undrar om han kan sy hennes cosplaydräkter. Trött på att vara ensam och gömma sin hobby går Wakan med på hennes förslag.

Spicy sexig humor som lockar till många skratt på riktigt när en blyg kille möter en utåtriktad tjej som inte tar nån skit. Huvudpersonerna har jättebra energi tillsammans och man vill verkligen att de båda ska få leva ut sina dock- och cosplayintressen... Och bara stackars Wakanas hormoner inte tar livet av honom innan, finns redan nu hints om att Marin kanske också är lite nyfiken på mer än att bara snacka harem-spel och pröva kläder ihop.

 
Story of Seven Lives 

Nanao brukade vara en innekatt, men efter en tragedi hamnar han plötsligt och olustigt på Tokyos gator. Nanao möter som tur är en annan övergiven katt, Machi, och tillsammans hjälps de åt för att hitta mat, någonstans att sova varje natt och hålla sig säkra från människor och djur som vill dem illa. Så upptäcker Nanao att en kvinna i området har börjat mata gatukatterna. Vågar han öppna upp sig för att lita på en människa igen och kan han i sin tur hjälpa kvinnan att läka sina sår? 

Följ hela Nanaos resa i den här kompletta trilogin. 

 
What He Who Doesn't Believe in Fate Says Vol. 1 

Kosuke kan se den röda tråden som förbinder själsfränder med varandra. Han är kär i Yuka men hennes röda tråd leder inte till honom, för att inte hindra Yuka från att möta sin själsfrände håller han därför sina känslor hemliga. Men så en dag besöker Yuka en sierska som berättar att hennes förutspådda partner finns i hennes närhet. Yuka är då övertygad om att det måste var Kosuke! Kan Kosuke med gott samvete nu bli tillsammans med Yuka eller ska han fortsätta följa den röda tråden? 

 
Who Made Me a Princess Vol. 1 

En modern kvinna återföds som en bebis, prinsessan Anthanasia av Obelian. Problemet är att hon läst den här historien i en bok och vet hur den slutar, kungen beordrar Anthanasias avrättning! Med minnena kvar om bokens handling gör hon sitt bästa för att ändra historiens slut, men med en tyrann till far och utan att ha läst om prinsessans tidiga år är det ändå lätt trampa i klaveret. Vilken plan är bäst, att smöra för pappa kungen eller samla på sig skatter och försöka fly!? 


Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev