Vägen till mellandagslycka

Publicerad: Måndag, 25 december 2023, Skribent: Linda

Idag är dagen efter dopparedagen, och i stora delar av världen är det idag julen verkligen händer, men för de flesta av oss här i vårt för stunden vinterklädda land är julklapparna nu till stor del avklarade. Fick du inte det du önskade dig? Det är inte försent att köpa en liten mellandagsklapp till dig själv!

Eller är du en av alla lyckliga som fick ett av våra populära presentkort i julklapp? Grattis! Vi har prismärkt nyinkommet ända fram till jul och dessutom har vi fullt av gamla klassiker och favoriter att upptäcka. Butikerna är stängda just nu men öppnar 26 december, men här på hemsidan kan du handla i godan ro från hemmets trygga värme. 

Julklappstipsen vi samlade ihop i november och december har en massa favoriter som är lika bra efter jul. Fick du ett kort på hela 500kr så kan du hitta den perfekta gåvan til dig själv på spelavdelningen, och då får du dessutom något som kan gynna presentkortsgivaren också! Klassiker som 7 Wonders maximerar glädjen av varje krona. Om du hittar ett spel strax under kan du komplettera med en tärning eller två också!

 

 


Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev