Vi slår ett slag för nördigare julkort!

Publicerad: Måndag, 20 november 2023, Skribent: Linnéa

Under december är vi många som skickar julkort och vykort till nära och kära. Men vem säger att alla korten behöver ha tomtar, snö eller julgranar? Dela med dig av dina favoritfilmer, skämt eller fina motiv denna vinter.  

Snooty Bookshop - 30 Literary Postcards

En samling med 30 kort som du antingen kan bläddra i som en bok eller enkelt dra ut och skicka iväg som ett vykort. Perfekt för den som gillar bokhumor! 

Studio Ghibli 100 Collectible Postcards Box 

En ask med 100 vackra kort från Studio Ghiblis filmer från 1984-2014. Funkar utmärkt att skicka ut som julkort, portionera ut som gratulationskort eller varför inte spara alla själv och kanske hänga upp på väggen? 

Harry Potter: Embellished Card All I Want For Christmas 

Ett riktigt tjusigt kort med brodyrdetaljer. Fin att rama in till sig själv som jultavla eller att skicka till någon som är extra förtjust i Harry Potter. 

Star Wars: Women of the Galaxy 100 Collectible Postcards 

100 vykort med motiv av kvinnor från en galax långt, långt bort. Inspirera bekanta att återupptäcka Star Wars universumet eller skicka ett kort med deras favoritkaraktärer. 

Petra Brandström: Vykort – Juldrake 

Skicka din hälsning med en juldrake! Välj mellan att draken flyger över Stockholm, Malmö, Göteborg eller att draken tagit en paus i norr för att se norrskenet.

Pusheen the Cat: Pusheen Postcard Book 

En samling med 20 vykort i 10 olika motiv. Pusheen kan lysa upp vardagen även under den mörkaste vintern. 


Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev