Katter, katter och mer katter 

Publicerad: Fredag, 10 november 2023, Skribent: Linnea

De är våra vänner, myskuddar och ibland skapare av vansinne och kaos i hemmet. Här kommer några tips på hur du kan ha med dig katter överallt i din vardag vare sig det är en pin på väskan, en bok på nattduksbordet eller i ett partyspel att köra med polarna. 

Exploding Kittens Original Edition (Nordic) 

Som rysk roulette, men med katter. Som ibland exploderar. Dra ihop polarna och negera de exploderande kissarna med kaniner och kanske en get? Det är lite oklart men vad som är givet är att ni kommer att ha roligt. 

Complete Chi's Sweet Home, 1 

Livet ur en kattunges perspektiv! En bedårande berättelse för alla åldrar om en kattunge som tappar bort sin mamma, går vilse och kollapsar. När hon vaknar upp igen har en familj burit in henne och gett henne ett nytt hem. Inomhusmiljön är en spännande värld, och det tar ett tag att vänja sig. Och varför vill värdfamiljen att man kissar i en konstig låda? Mycket roligare att leka med den istället.   

Wintry Cats Reusable Tote Bag 

Se till att dina katter inte fryser och packa dina kattprylar på samma gång. Invirade i halsdukar vakar katterna över dina saker i kassen. 

Story of Seven Lives 

Nanao brukade vara en innekatt, men efter en tragedi hamnar han plötsligt och olustigt på Tokyos gator. Nanao möter som tur är en annan övergiven katt, Machi, och tillsammans hjälps de åt för att hitta mat, någonstans att sova varje natt och hålla sig säkra från människor och djur som vill dem illa. Så upptäcker Nanao att en kvinna i området har börjat mata gatukatterna. Vågar han öppna upp sig för att lita på en människa igen och kan han i sin tur hjälpa kvinnan att läka sina sår?  

Följ hela Nanaos resa i den här kompletta trilogin. 

Kiki's: Pin Badge Jiji Yawn 

Alla känner vi oss lite sömniga ibland och Jiji är inget undantag. Försök att inte gäspa varje gång du kikar på denna pin. 

Arikawa, Hiro: Travelling Cat Chronicles 

Följ med Nana på road trip tillsammans med hans älskade ägare. Nana vet inte vart de är på väg mer än att de ska besöka tre gamla vänner. Men på en resa är inte alltid målet det viktigaste utan vem man gör resan med. En fin och stillsam berättelse om vänskap. 

Kipling: The Cat that Walked by Himself Bookmark 

Följ efter katten för att hitta tillbaka till vart du senast lämnade boken. 

The Oatmeal: Why My Cat Is More Impressive Than Your Baby 

Fullpackad med seriestrippar, listor och instruktioner för hur du underlättar livet med en katt! (För vi vet alla att det egentligen är katten som bestämmer). Få tips om hur du lär dig sova trots att katten tar upp hela sängen, hur du blir vän med en misantropisk katt och ett flertal anledningar till varför din katt är mer imponerande än andras bebisar.   

 


Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev