Julen står för dörren

Publicerad: Måndag, 27 november 2023, Skribent: Linnéa

Julen står för dörren, vem vill du bjuda in över tröskeln? Kanske får några av våra nya fina julhängen följa med hem eller en adventskalender för att räkna ner till jul. Är du trött på de vanliga jultröjorna kanske du istället vill ta sällskap av Krampus, spionerande nissar eller leka i snön med en yeti? 

Fun With Krampus T-Shirt S-XL 

Om man inte uppför sig så är kol i strumpan en ganska snäll följd. Kanske behövs ett besök från Krampus i jul? 

Fun In the Snow T-Shirt S-XL 

Ju fler man är som leker tillsammans i snön desto roligare blir det. Dock kanske inte alla har lärt sig leka tillsammans lika bra som andra. 

The Elves Are Watching T-Shirt S-XL 

För att avgöra om du varit snäll eller dum behöver nissarna veta allt du gör, och då menar de verkligen ALLT. 

12 Puzzles in One Box: Twelve Days of Catmas 

Ett pussel kan vara dekoration både medan man lägger ut det men även efter om man vill limma ihop och rama in det färdiga motivet. Fira december med de tolv julkatterna! 

E.T.: Bike Glow-in-the-Dark Hanging Decoration 

En självlysande julkula som i granen eller fönstret ser ut som en måne med E.T. och Elliots siluett framför när de cyklar i luften.  

Moomin: Hug Hanging Decoration 

Vi har fått in flera Muminhängen men mest representativ för en kärleksfull jul är nog ändå den med Mumin och Snorkfröken som omfamnar varandra. 

Lord of the Rings: Hanging Tree Ornament Frodo 8 cm 

Samlat i en julstrumpa hittar du allt du behöver för att bege dig på ett äventyr för att rädda världen från mörker och dysterheter.  

Star Wars: Hanging Tree Ornament Stormtrooper In Lights 

Det är hyffsat känt att Storptroopers generellt är rätt kassa på att träffa sina mål. Något som innebär att de funkar rätt dåligt som soldater. Då gör de sig helt enkelt bättre som fin prydnad i granen! 


Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev