Årets adventskalendrar är här!

Publicerad: Onsdag, 1 november 2023, Skribent: Linnéa

Aldrig blir man för gammal för att känna förtjusning över nedräkningen till jul och varje dag få en liten överraskning. Det finns dessutom så många olika typer av kalendrar att välja mellan! Du kan få en liten present, en ledtråd till att lösa mysteriet eller ett nytt kapitel i en bok!  

Harry Potter: Deluxe Advent Calendar 2023 

En adventskalender med 24 askar att öppna för en ny present varje dag ända fram till jul. Du får allt från användbara till dekorativa presenter, alla med Harry Potter-tema. Själva kalendern går att återanvända antingen som förvaring eller för att skapa en egen kalender nästa år. Finns även i utgåvan 721652 Harry Potter: Classic Advent Calendar 2023 som har annat innehåll och endast går att öppna en gång. 

Pokemon Xmas TCG Advent Calendar 2023 

Tjugofem dagars Pokémon-magi i en låda. Utöka din Pokémon Trading Card Game-kortlek med en ny överraskning varje dag. Kalendern innehåller temakort, små prylar och annat! 

Wednesday: Classic Advent Calendar 2023 

När vi får se säsong två av Wednesday är än så länge ett mysterium(tummarna hålls för Halloween 2024) Under tiden kan du mätta ditt behov av mer Wednesday med en adventskalender! Eller kanske till och med som nedräkning till säsong två när släppdatumet blivit officiellt? 24 luckor med användbara och dekorativa presenter.   

EXIT Advent Calendar - The Hunt for the Golden Book 

Bakom varje dörr hittar du ett litet rum som innehåller ett spännande pussel, vars lösning, dag för dag, tar dig närmare svaret på mysteriet. Bara genom att lösa alla 24 gåtorna kommer du att ta reda på vem som har stulit tomtens gyllene bok och hitta tillbaka hem! 

Nilsson, Stina: Frostaftons hemlighet 

En spännande bok i 24 kapitel med fantastiska illustrationer, läs ett kapitel varje dag fram till jul!  

I Grottholms mörker lever trollen. Den magiska kristallen ger dem ljus och värme, men ju längre bort från ljuset man kommer, desto kallare och eländigare blir det. Men något är fel i Grottholm, har Urtrollen hållit sanningen från de andra trollen. Är det sant att det finns en ovanvärld, en plats där det är varmt för alla och en riktig sol lyser? 


Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev