Ursäkta röran- vi bygger om

Publicerad: Fredag, 16 juni 2017
Skribent: 
Maths

SF-Bokhandeln - nu ännu roligare!

I vår Göteborgsbutik har Café Sirius har äntligen öppnat. Vi lovar fantastiskt gott kaffe och te (självfallet ekologiskt och fairtrade) till trevligt pris i magisk miljö. Vi puffar särskilt för nya, nördiga bakverk varje dag!

Så- ursäkta röran på gatuplan i Göteborgsbutiken och lite varstans i Stockholmsbutiken. Vi utökar säljytan i båda butikerna, och utvecklar ett nytt koncept som vi kallar för SF-Bokhandeln Hemma. Snart kommer du att kunna köpa sådant som du inte hade en aning om att du behövde i ditt hem - Star Wars Shotglass Quotes till midsommar kanske? Eller en svart Harry Potter-kittel att servera soppa i om det blir julaftonskallt på midsommarafton. Om du vågar bada, torka dig med en Wonder Woman-handuk och kom hem till Gandalfs välkomnande dörrmatta (för att bara ta några exempel).

I Stockholmsbutiken utökar vi serieavdelningen och ser till att Marvel, DC, Vertigo, Image och andra förlag får mer plats. Vi utökar även vår manga-avdelning, och på spelavdelningen har Games Workshop och Warhammer växt ut och fått nya, större ytor.

Mycket mer roligt kommer under sommaren till SF-bokhandelns Hemma-avdelning och överallt i våra butiker. Och missa inte Malmö-butiken, som har nästan allt det vi säljer i Stockholm och
Göteborg. Vi ses i sommar!

Maths


Kommentarer

Vill du skriva en kommentar? I så fall måste du logga in.