Sportlovsspel

Publicerad: Fredag, 16 februari 2018, Skribent: Ulf

Sportlovstips

Sportlovet är här men alla gillar inte sport. Och ibland räcker inte bra kläder mot dåligt väder. Så ta vårt råd och ta med ett par spel till vinterstugan eller bara ha hemma för kyliga kvällar med mysigt varmt te och skrattande samvaro.

En bra start kan ju vara Dead of Winter eller Dead of Winter The Long Night där det är, just det, vinter, och sporten är att lyckas överleva genom att samarbeta men tyvärr är det inte omöjligt att ena v er egentligen är en självisk marodör. Spännade värre för de sällskap som tål att komma ihop sig.

Stuffed Fables är ett historieberättarspel där spelarna iklär sig rollen av små mysdjur på äventyr. För familjer och vuxna med sagoglädjen kvar. Sheriff of Nottingham är ett kul bluff-och-båg spel där det gäller att försöka få in sina varor i Nottingham, förbi den snikne sheriffen och helst få sheriffen att ta tull av konkurrenterna. Kul och ganska snabbspelat.

Nu när ledigheten hägrar, flera dagar i rad, kan det vara dags att ta sig an det där spelet du aldrig vågat dig på förut. Nu är det dags för Twiligt Imperium, men bara för gamergruppen av vänner som tar sig tiden. Räkna med minst en dag heltidsspel. Minst.

Och i den yngre delen av åldersspektrat är det värt att titta igenom vårt utbud av HABA-spel, specifika så kallade barnspel av olika slag för de där rastlösa dagarna.
Ha ett skönt lov!


Kommentarer

Nyhetsbrev