Det bästa från Dungeons & Dragons

Publicerad: Måndag, 23 november 2020

Dungeons & Dragons, det första största och (enligt många bästa) rollspelet har gjort en enastående comeback. Mycket tack vare den fantastisk bra senaste utgåvan av spelet, men kanske ännu mer för att så många podcasts och youtube-shower lyfter upp spelet. Alla rollspelare vet att det passar fantastiskt bra för att skapa knasiga situationer som ger upphov till smarta oneliners. Det är, vare sig man använder miniatyrer eller ett väldigt fysiskt spel, där karaktärerna har en tendens att falla, flyga och transmogrifieras på hejdlösa sätt. Kul, helt enkelt! Här har vi samlat det bästa vi har med anknytning till Dungeons & Dragons - regler, nyheter, kul tillbehör, julklappstips och merchandise.

Julens stora nyhet är Tashas Cauldron of Everything, som titeln antyder en bok med smått och gott för spelare och spelledare. Tyvärr fick vi inte alla vi beställde - fler kommer in, men vi kan inte garantera att de dyker upp till jul.

Ta också en titt på sidan där vi samlar alla tärningar, sidan med alla miniatyrfigurer, med kul prylar och merchandise, samt Marcus pedagogiska guide för nybörjaren.Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev