Börja läsa en ny mangaserie

Publicerad: Fredag, 24 april 2020, Skribent: Jenny

På jag efter ett nytt läsäventyr? Vi har samlat ihop några nya och läsvärda mangaserier till bra pris. Du hittar hela listan på titlar här.

Way of the Househusband av Oono Kousuke
Hur lätt är egentligen hemmalivet om man är en före detta ökänd yakuza? Tatsu den odödlige måste i en serie korta och humoristiska berättelser tampas med vardagens alla små bekymmer i sin kamp att bli den perfekte hemmamannen åt sin hårt arbetande fru. Det är inte så lätt när han till det yttre ser ut som en förhärdad brottsling, i skarp kontrast till hans okonstlade personlighet! En varm och humoristisk vardagslivsmanga.

Persona 5 av Atlus & Hisato Murasaki
En mystisk app gör det möjligt för vissa ungdomar att träda in i en värld skapad av de vuxnas fördärvade hjärtan och bekämpa dem och de orättvisor de orsakat. Äventyrsfantasy med Science Fictioninslag som utspelar sig delvis i skolmiljö där en grupp ungdomar bestämt sig för att förändra världen med sina krafter i en mystisk alternativ värld.

Komi Can't Communicate av Oda Tomohito
Komi är skolans ouppnåeliga skönhet, kall och otillgänglig… verkar det som på ytan, men egentligen är hon bara blyg och oförmögen att kommunicera! Tadano är den ende som känner till sanningen, och han bestämmer sig för att hjälpa henne. En romantisk komedi om att lära sig att kommunicera med andra människor och att övervinna missförstånd.

Jujutsu Kaisen av Gege Akutam
Vad händer när en äkta och fasansfull förbannelse drabbar klubben för ockulta studier på ett helt vanligt gymnasium i Sendai? Yuuji, en medlem i klubben, blir genom en hjältemodig handling permanent drabbad men får samtidigt möjlighet att fortsätta hjälpa andra drabbade. En skräckäventyrsmanga om förbannelser och onda andar, och hur en stark vilja kan leda till storverk i de mest förtvivlade omständigheter.

Witch Hat Atelier av Shirahama Kamome
Den unga sömmerskan Coco vill lära sig magi, men råkar i sina ansträngningar ställa till med en riktig olycka. För att rätta till sitt misstag måste hon bli häxlärling så att hon får tillgång till hela häxbiblioteket. En fantasymanga som utspelar sig i en värld med strikt kontrollerad magi, och en berättelse med mycket värme och komedi, där en ung flicka lär sig om sig själv och världen omkring sig.

Don't Toy With Me, Miss Nagatoro av Nanashi
Nagatoro är en ung gymnasietjej som älskar att reta sin senpai och utsätta honom för allehanda pinsamma skämt, och det tar ett tag innan han börjar inse att det egentligen är ett sätt för henne att både flirta och dra honom ur sitt skal. Sen att hon verkar njuta av at se honom generad är ju en annan sak…  En romantisk komedi i skolmiljö med ett annorlunda par som tar en litet udda väg till kärleken.

Drifting Dragons av Kuwabara Taku
Mika jobbar som drakjägare ombord på luftskeppet Quin Zaza, ett av de sista som jagar de värdefulla bestarna. Mika är både jägare och en gourmand med smak för det exotiska. Det här är berättelsen om hans jakt på drakar och nya smakupplevelser, med både livlig vardag och oförutsedda faror i hans liv med besättningen som har blivit som hans familj. En fantasymanga med inslag av komedi, matlagning och en rejäl dos äventyr.

Beyond the Clouds av Nicke
I Den Gula Staden förmörkar fabriksröken himlen medan unge Theo drömmer om äventyr och att en dag få se en stjärnbeströdd himmel. En dag får han chansen då han möter en ung flicka med minnesförlust och skadad vinge. En fantasymanga med steampunkkänsla om att våga ge sig ut på äventyr i en värld med ett nästan trolskt sagoskimmer över sig, gestaltad i en detaljerad och finstämd stil.

Magus of the Library av Izumi Mitsu
En liten utstött alvpojke drömmer om böckerna i Det Stor Biblioteket. När en resande Bibliotekarie en dag kommer till hans lilla by förändras hans liv för alltid, och han får en chans att uppfylla sina drömmar. En fantasymanga om läsandets magi, med inspiration från miljöerna i Tusen och en natt, och där även den mest oansenlige kan få chansen att ge sig ut på äventyr!

Saint Young Men av Nakamura Hikaru
Tänk om Jesus och Buddha var rumskompisar i det moderna Tokyo? Hur skulle de tänka om vår nutid? Den här mangan har svaret! De två heliga unga männen upplever och diskuterar allt från Badhus och internet till religion och filosofi. En humoristisk vardagsmanga om både små och stora frågor där de två gudomligheterna entusiastiskt tar sig an nya upplevelser, var och en på sitt sätt.

Beastars av Itagaki Paru (kom tyvärr inte med i leveransen, så den ingår inte i kampanjen, men den är bra!)
Kan karnivorer och herbivorer leva i fred tillsammans? I en värld befolkad av antropomorfa djur måste vargen Lugoshi hitta svaret på frågan. Speciellt efter det att en alpacka mördas, och hans komplicerade känslor för en Haru, ung kanintjej som är utfryst på grund av sina många sexuella förbindelser, börjar vakna. En romantisk och en smula sorglig berättelse om att hitta sig själv och sin plats i en värld som inte alltid är rättvis.


Kommentarer

Nyhetsbrev