Vampire chic lit med MaryJanice

Publicerad: Måndag, 1 januari 2007, Skribent: Maths Claesson
De bästa chic lit-vampyrerna du kan hitta

You are cordially invited to the wedding of Elizabeth Anne Taylor and Eric Sinclair 607 Summit Ave Midnight, July 4, 2007 RSVP by June 25, and don’t be like one of those jerks who doesn’t RSVP and then shows up with three people. Seriously.

När Betsy Taylor fyllde 30 år fick hon sparken från jobbet, blev påkörd av en SUV och vaknade upp som död, allt inom loppet av en vecka. Ett vampyr-sällskap påstår att hon är den drottning som profetiorna förutspått ska komma, men Betsy har inte tid med sådant nonsens - hon måste shoppa! Men det är klart, det finns en lång, mörk snygging där (wide, heavily muscled shoulders, long legs, narrow waist, flat stomach, big hands, big teeth, big dick. Alpha male all the way!). Också han odöd, precis som hon...

Allt det där inträffade i “Undead and Unwed”, den första “Undead”-romanen. I den nya ”Undead and Uneasy”, som är bok sex i serien, är det äntligen dags för vampyrdrottningen Betsy att gifta sig med vampyrkungen Sinclair. Levande som döda är inbjudna, spöken, varulvar och andra trevliga gäster. Men det är synd att påstå att Sinclair är entusiastisk, särskilt inte när det gäller blomsterarrangemang och bordsplacering. Så ingen är direkt förvånad när han plötsligt är försvunnen.

Men när varken Sinclair eller Betsys vänner ens verkar dyka upp till själva bröllopet, är det dags att bli orolig på riktigt. Vampyrvärlden är hotad. Ska du bara läsa en vampyr ”chic lit”-serie i år, se till att det blir MaryJanice Davidsons ”Undead-serie”. Lite som Sex and the City med demoner och vampyrer och en massa humor.

Aktör: 
Johnson
Davidson

Kommentarer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev