Trygghet i rymden

Publicerad: Fredag, 16 oktober 2020, Skribent: Maths

Kära medresenärer i bokhandelsrymden, vi har ett underbart problem - vi blir ofta många kunder på helgen! Efter en dyster vår och endast snäppet ljusare sommar, förstår vi såklart att suget efter att gå ut och strosa bland hyllorna och upptäcka allt som står i våra vinklar och vrår är stort och vi älskar att se er igen.

Men tyvärr är inte pandemin slut än och vi vill därför berätta om när det finns mest plats i våra butiker. Vi följer Svensk Handels och Folkhälsomyndighetens regler och ser till att det är möjligt för alla våra kunder att hålla avstånd, vilket ibland innebär kö utanför butiken. Självfallet finns också handsprit tillgänglig i alla butiker.

När är det alltså säkrast att ta en sväng förbi oss? I alla tre butiker är det helgtid lugnast lördagar mellan klockan 10-12 och 16-17 i Malmö, 16-17.30 i Göteborg och 16-18 i Stockholm; söndagar 15-16 (i Stockholm 15-17). Vi har sällan trängsel vardagar, utom fredagar efter klockan 16 och kvällar precis när lönen kommit.

Missa inte heller vår fina funktion Lägg undan i butik, där du kan reservera de varor du vet att du vill köpa via nätet. När du fått mailbekräftelsen, är det bara att komma in och hämta i kassan. Naturligtvis har vi också vårt sortiment tillgängligt för hemleverans!

Varmt välkommen, tillsammans håller vi oss säkra!


Kommentarer

Nyhetsbrev