Systembyte och stängt 26 januari

Publicerad: Fredag, 22 januari 2021

Tisdag den 26:e januari byter vi affärssystem! Sfbok.se och våra tre butiker kommer hålla stängt under dagen.

Det här är en händelse som ändrar allt för oss, men inte syns på ytan för er som besöker bokhandeln. I snart trettio år har Science fiction bokhandeln jobbat med samma databas, och nu är det dags att säga farväl. När vi säger databas, låter det kanske inte så stort, men det är smeknamnet på det system som hanterar alla beställningar via sfbok.se, kassorna i butik och låter oss kolla vad den där boken av Sapkowski egentligen hette och om vi har några exemplar på hyllan. Efter lång och trogen tjänst, är det nu dags för oss att byta ut dessa våra vingar och motor som fört oss genom bokhandelsrymden.

Hur påverkar det här dig som besöker oss, i butik eller här på webben?

Sfbok.se stänger måndag kväll den 25:e januari, kl. 19.00. Det betyder att våra böcker osv. inte kommer synas, inga nya beställningar kan läggas. Under tisdagen kommer våra tekniker jobba på att flytta över all information som måste med, testa och köra så att saker funkar i verkligheten som vi tror att de ska funka, och på onsdag den 27:e januari tror och hoppas vi att allt är tillbaka!

Du som är van att handla på sfbok.se kommer inte se några större skillnader, utom att dina gamla beställningar inte längre syns på Mina sidor. Alla finns dock kvar i våra interna system, men läs gärna vår FAQ om du har funderingar kring detta.

Butikerna i Stockholm, Göteborg och Malmö håller alla stängt tisdag den 26:e januari. Måndagen innan körs det gamla systemet som vanligt och när vi slår upp dörrarna på onsdag, är allting samma för er som besöker oss… utom möjligen en lite extra förvirrad personal, medan vi vänjer oss vid nya och lagersystem.


Kommentarer

Nyhetsbrev