Spelrea i våra butiker

Publicerad: Onsdag, 26 april 2023

Vintern börjar ge efter för solen strålar, kvällarna blir allt ljusare och träden börjar knoppa. Får många betyder detta att det är dags för en klassisk vårstädning – och så även vi. Vi har gått igenom våra butikslager hittade massor av spel som längta efter att få komma ut i värmen. Vad passar då bättre än att arrangera en SPELREA!

Just nu har vi utförsäljning av spel i samtliga tre butiker. Vi erbjuder 50% rabatt på utvalda produkter och rabatten dras av i kassan. Du har möjlighet att frossa i allt från Magic: The Gathering och Warhammer till svenska och engelska bräd- och rollspel.

Eftersom vår spelrea är en lagerrensing, är det svårt att komma med konkreta tips. De flesta titlarna finns i fåtal exemplar, så de går åt väldigt fort. I stället rekommenderar vi allmänt att komma in till någon av våra fysiska butiker och ta chansen att satsa på ett ovanligt spel. Och vi har många udda fåglar på årets rea. Det är indie-titlar som inte passar alla, men kanske passar någon av dem just dig? Det är spel som har eller är på väg ut ur sortimentet hos våra leverantörer, så vi rear dem nu då de annars står kvar ensamma på en enda butikshylla och glöms bort. Vi brukar också rea en hel del expansioner, så kolla om det finns något som kan bygga ut spelen du redan har hemma.

På Warhammer och Magic: The Gathering-sidan är det framför allt gamla serier som du finner på våra reahyllor. Men, även om de blir svårsålda med tiden, finns det mycket nöje i att använda dem - med sina gamla regler, husregler, eller bara för att lattja runt med och måla (för Warhammer. Men om du målar Magic-kort, visa resultatet). Här gäller det verkligen att passa på och komplettera om du ser något du vill ha, då just dessa versioner inte kommer att gå att få fatt på.

Rean gäller endast i våra tre fysiska butiker (ej på sfbok.se), så skynda dig till din närmaste butik!


Kommentarer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev