Pussla och plita i vårsolen

Publicerad: Måndag, 1 mars 2021, Skribent: Annie

Vårkänslorna är komna! Solen har börjat kika fram, glass och solglasögon känns helt rätt igen och knopparna på buskarna har börjat streta sig uppåt och utåt. Vi börjar sakta vakna upp ur vår dvala och för vissa av oss innebär det också ett sug att göra saker. Dona, fixa städa och bara gå runt och småpula lite. 

Vår senaste japanleverans har öppnat upp för precis den här sortens mysiga pill. 

En nyhet i den här leveransen är pussel med motiv av illustratören Tokyo Genso. Bilderna skildrar hur naturen på olika sätt har tagit över Tokyos innerstadsmiljö. För den som vill lägga lite lättare pussel kanske den körsbärsblommande Inokashira Park passar, med sina 300 bitar. Vill man ha en större utmaning kan man ta sig an ett förfallet Shibuya på 1000 bitar. Eller Ueno Station på 1000 bitar, där djuren rör sig fritt i Uenos station. 

Vi har dessutom precis fått in mängder av brevpapper. För visst blir man lite extra glad när det dimper när något annat än räkningar i brevlådan? Särskilt i de här isolerade, tråkiga tiderna. Som det gulliga, våriga brevpapperet med Shirokuma som lagar soppa med sina kycklingvänner. Eller brevpapper med motiv av Sumikosarna som har dragit iväg på en liten campingtrip. Det finns till och med brevpapper med det helt nya kawaii-tillskotten Kokoro Araiguma som helar brustna och trötta hjärtan genom kramar.

I samma våriga organisera-ditt-liv-anda har vi fått in massa söta pennskrin. Kokoro Araiguma pryder några av dem. På ett annat sitter Sumikosarna vid en tjärn, tillsammans med Nekos två syskon.

Vill man pyssla med lite mindre saker kan man piffa upp med små stickers. Vad sägs om Rilakkumasarna som leker i himlen?

Ni fattar grejen. Det finns hur mycket som helst. Så töm borden, öppna fönstren och ta hand om er och era nära. 


Kommentarer

Nyhetsbrev