Pedagogiska superhjältar

Publicerad: Måndag, 14 juni 2021, Skribent: Linda

Nu är sommaren på gång och då är tanken på skolböckerna kanske långt borta MEN att lära sig nya saker på ett extra roligt sätt är nyttigt och utvecklande året om, och passar perfekt när man blir lite uttråkad i sommarstugan eller i lägenheten en regnig sommardag. Och när det är från bästa barnböckerna Handbok för superhjältar är det extra roligt! Vi har fått in massor med olika böcker för olika sorters kreativt lärande för barn. 

I sommarboken får du följa med på spännande uppdrag och lös kluriga pyssel. Tillsammans med vår hjälte Lisa från Handbok för superhjältar får du träna på olika superkrafter, testa dina styrkor och förmågor från den riktiga handboken och få en massa tips på vad man kan hitta på under sommarlovet. Och nu äntligen för första gången får du själv chansen att bli superhjälte! Följ med på ett spännande soloäventyr som du aldrig har sett förut.

I Handbok för superhjältar lär dig skriva är Röda Masken tillbaka med nya uppdrag som passar perfekt för dig som börjat i skolan. Spänning och äventyr samtidigt som du övar på att bilda ord och meningar på ett kul sätt. Här får du bland annat skapa dina egna miniäventyr. Kluriga pyssel med färgstarka klistermärken som riktar sig till barn i åldern 6-9 år.

I Handbok för superhjältar lär dig räkna får du leta efter det mystiska talet, räkna dig fram genom labyrinten och lös mattekryss. Spänning och äventyr samtidigt som du tränar plus och minus på ett kul sätt.

I Handbok för superhjältar lär dig klockan är det just klockan och tiden som är i fokus. Hinner Röda masken i tid till sitt uppdrag och visar klockan på skolan och mobilen samma sak? Spänning och äventyr samtidigt som du övar på klockan på ett roligt sätt.


Kommentarer

Nyhetsbrev