Mangaboxar och annat nytt på seriehyllan

Publicerad: Onsdag, 1 mars 2023, Skribent: Gabi

Det är lite extra kul med bokpaket som är nästan kubiska, som de nya mangaboxarna vi fått in!

Wotakoi: Love is Hard for Otaku Complete Manga Box Set är hela den populära office-romancen mellan hemliga nördar i ett paket. Hon ritar yaoi-manga och idoler medan han är en superengagerad gamer. Båda har en professionell mask på jobbet, men när de blir ihop kräver det en hel del pusslande för att få ihop livet, nördhobbiesarna och den ack-så-viktiga ytan som kan visas för chefen. Som tur är har de vänner som är rejält inbitna cosplayare och gamers, och viljan att få det att funka. 

Don't Toy with Me, Miss Nagatoro Manga Box Set är en romantisk komedi om den fräcka Fröken Nagatoro som gillar att retas med senpai. Populär både som anime och manga, kommer här de första sex delarna av deras stökiga gillar-hon-mig-eller-inte skolromans i en låda, med en liten extrapresent.

Boxset är ett smidigt sätt att köpa en hel (eller iaf rejäl bit av en) serie och de går ofta åt fort när vi får dem. Men missar du den du vill ha nu, sätt en bevakning eller förboka din favorit, för vi beställer löpande in fler. Nyfiken på vilka boxar, samlingsutgåvor och omnibusar vi har? Hitta alla här.

Tokyo Revengers Vol. 7-8 är senaste delen i denna serie om tidsresenärer och gängvåld. När Takemichi såg nyheten om att hans käresta från gymnasietiden hade dödats i gängstrid, fick han möjligheten att resa tillbaks till det förflutna och försöka ställa allt till rätta. Men senaste försöket gick rejält åt skogen och framtiden har blivit ännu värre. Dessutom påverkas Takemichi själv av hur fel allt gick i hans ”nya” förflutna och frågan är om han kan reda ut saker i tid…

Men det har kommit mer än manga i våra senaste leveranser!

Asterix - I drakens rike är baserad på den nya filmens berättelse. Asterix och Obelix, i filmversionen nu spelade av Guillaume Canet och Gilles Lellouche, åker till Kina för att hjälpa en prinsessa i nöd. Där träffar de på gamla fiender som Caesar, som drömmer om nya erövringar, och en märkligt bekant fotbollsspelande centurion… Detta album är skrivet av Olivier Gay baserat på Guillaume Canets filmmanus och illustrerat av Fabrice Tarrin.

COLD - The Creature 1 är en schweizisk mangainspirerad serie för de yngre. Med mycket spänning och action, påminner den lite om Attack on Titan men i ett format som är lämpligt redan från sju år. Huvudpersonen Sami och hans kompisar lever i en befäst stad, omgiven av en frusen värld där stora ismonster vandrar. När Sami blir attackerad av ett monster, överlever han mirakulöst, men blir infekterad. Kan han nu, halvt monster, halvt människa, behålla kontrollen över sig själv och skydda sitt hem?

 


Kommentarer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev