Katter!

Publicerad: Onsdag, 17 mars 2021, Skribent: Gabi o Linda

Idag är en mycket bra dag, för idag delar vi med oss av tips på temat katter! Vi börjar med rollspelet ”Magical Kitties Save the Day! RPG Box Set”. I detta spel tar du och dina medspelare er an rollerna som bedårande och magiska kattungar med ett specifikt uppdrag, att rädda dagen! Varje magisk kattunge har en människa att förhålla sig till och varje människa har ett problem. I detta rollspel från Atlas Games använder du och dina vänner era magiska krafter för att hjälpa respektive människa. Men glöm inte bort att bakom varje hörn gömmer sig farliga problem som häxor, utomjordingar och hyperintelligenta tvättbjörnar. Detta är ett underhållande rollspel för alla katt- och rollspelsälskare där ute. Denna box innehåller allt du behöver för att börja. Så det är bara att addera er fantasi och sätta igång! ”Magical Kitties Save the Day! RPG Box Set” har artnr. 212567 och kostar 269 kr!

Som dagens andra tips på temat katter vill vi passa på att tipsa om den nyinkomna mangaserien "Wondercat Kyuu-chan" skriven av Sasami Nitori! Gör dig redo att följ med på underhållande och fina äventyr tillsammans med katten Kyuu-chan och den unga professorn Hinata. Detta är en bedårande mangaserie om en ung man som räddar en mycket speciell katt. När dessa två börjar anpassa sig till varandra så upptäcker båda att de har mycket att lära av varandra. Detta är en mysig och fin mangaserie gjord i färg. Wondercat Kyuu-chan Vol 1 har artnr. 213414 och kostar 189 kr. Du finner den i våra butiker eller här på hemsidan!

Dagens sista tips på temat är det vackra pusslet Namaste Cats 500 Piece Puzzle! Detta kattpussel innehåller 500 bitar och föreställer en härlig scen där katter gör olika yogaställningar. Bilden är skapad av Susann Hoffmann och detta pussel ligger på helt rätt utmaningsnivå för att passa hela familjen. Det färdiga pusslet har en storlek av ca. 50 cm x 50 cm. På både framsidan och baksidan av lådan finner du tydlig bild på det färdiga motivet som ni kan använda som referens. 


Kommentarer

Nyhetsbrev