Fraktfritt på allt!

Publicerad: Tisdag, 18 januari 2022, Skribent: Linda

Sneglat på en bok eller sitter du på ett julpresentkort att lösa in? Haft ögonen på en bok du fått rekommenderad men inte kommit dig för med att köpa? Redo att sätta igång läs- eller spelåret med något nytt? Eller du kanske har saker liggande i vår virituella kundkorg men väntar med att beställa tills du kommit upp i gränsen för portofritt? Passa på nu i så fall, för från nu och fram till på söndag 23/1 har vi tillfälligt fraktfritt på allting i vår webbshop. Det är alltså extra låg trökel att förgylla sin vardag nu i januarimörkret!

Några titlar vi vill lyfta lite extra är till exempel Johan Egerkrans fina bok om drakar som kom ut innan jul. Han har tidigare gestaltat väsen, nordiska gudar och odöda - nu tar han sig an drakar. I ett otroligt genomarbetat och vackert verk levandegörs drakar på ett helt nytt sätt. 

Vi har även just nu de efterlängtade kinesiska danmei/Boy's Love succéerna av MXTX! De har en tendens att sälja slut så hugg medan de finns för att själv se vad hypen är.

Annat som är kul för ett lite mer ett spontant köp är kortspel. Där ett stort, tungt och dyrare brädspel kan behöva lite planering för både budget och utrymme hemma kan ett kortspel förgylla dagarna utan att vara ett åtangande. Spana in vårt utbuds stora bredd av svårighetsgrader och spelstilar. Både partyspelaren som den djupgående spelexperten kan hitta flera bra spel!

Här nedanför har vi samlat några av våra absolut populäraste produkter med mer modesta prislappar. 

Erbjudandet gäller nya beställningar, men ej förhandsbokningar och restnoteringar, ej heller på redan lagd beställning. Observera också att Stockholmsbutiken håller stängt onsdag 19/1, men du kan beställa online som vanligt. Våra andra butiker har dock öppet som vanligt. 

 

 


Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev