Förhandsboka nya Handbok för Superhjältar!

Publicerad: Fredag, 15 januari 2021, Skribent: Johannes

Förhandsboka den sjätte delen i bokserien Handbok för Superhjältar, och få en snygg buff och ett signerat klistermärke på köpet!

Den 29 januari släpps den sjätte delen i bokserien Handbok för Superhjältar. Boken går under namnet Utan hopp. Förhandsbokar titeln på vår hemsida eller i någon av våra tre butiker så skickar vi med en buff/multiscarf samt ett klistermärke signerat av bokens författare. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker, så passa på att förhandsboka ditt exemplar redan idag!

Det är få, framförallt barnföräldrar, som har missat barnbokserien Handbok för Superhjältar. Bakom serien står författarparet Agnes och Elias Våhlund och den första delen, Handbok för Superhjältar, gavs ut 2017. Sedan dess har böckerna tagit Sverige, och även delar av världen, med storm. Böckerna har sålt i över 600 000 exemplar och serien finns att köpa i närmare 20 länder, däribland Danmark och Tyskland. Historierna och karaktärerna har även givit inspiration till aktivitet- och korsordsböcker som Handbok för Superhjältar – Hjälteuppdraget och Handbok för Superhjältar – Korsord. Nu är det väldigt snart dags för ytterligare en bok i serien, nämligen titeln Utan hopp.

I boken Utan hopp får vi följa med på ett helt nytt äventyr med Röda masken, eller Lisa som hon heter när hon inte är superhjälte. Sju barn är mystiskt försvunna och det finns inga spår efter dem. Alla är rädda, och folk blir mer och mer arga på både polisen och Röda masken. Samtidigt kämpar Lisa för att träna upp finna vänner Nick, Robert och Max. Sedan hon visade sina tre vänner Handboken har Robert och Max lärt sig jättemycket, men det blir hela tiden fel för Nick. Vad händer om han ger upp? Och vad händer med Lisa om hon varken hittar de försvunna barnen eller lyckas hålla ihop sitt superhjältegäng? Barnbokserien Handbok för superhjältar är skriven för barn i åldern 6–9 år och samtliga böcker bjuder på fartfyllda, spännande och färgstarka äventyr.

OBS: Detta förhandsbokningserbjudande gäller endast för titeln Utan hopp, ej resterande böcker i bokserien. Signaturerna är gjorda på färdiga klistermärken och vi kan därför inte erbjuda personliga hälsningar från författarna. Erbjudandet gäller endast förhandsbokningar som genomförts senast onsdag den 28 januari och gäller så länge lagret räcker.


Kommentarer

Nyhetsbrev