Bygg, måla och skapa

Publicerad: Torsdag, 16 mars 2023

Har du ett intresse för miniatyrer eller tycker du om att använda dig kreativitet för att skapa helt nya saker från grunden? Just nu har vi extra bra pris på bla. verktyg, penslar och färger som du kan använda i ditt skapande. Några av produkterna som just nu har nedsatt pris är:

KNEADITE GREEN STUFF
Letar du efter det perfekta tillbehöret för att förvandla dina vanliga modeller till fantastiska skapelser som sticker ut från mängden? Eller vill du forma något som du inte kan köpa? Med tvåkomponentsmassan Kneadite Green Stuff kan du snabbt och enkelt ”spackla bort” ojämnheter, kreera fritt eller ändra formen på dina modeller. Till skillnad från många andra epoxiprodukter är Kneadite Green Stuff elastiskt, tåligt och lättanvänt. Knåda samman lika stolar delar av de två komponenterna – vilket initialt ger en klibbig och lättarbetad massa – och modellera på önskat sätt. När du knådat samman komponenterna har ca. 20–30 minuter på dig innan massan stelna. Efter 8 timmar att den torr och redo att målas eller slipas. Användbart i de flesta projekt.

MASTERCLASS: DRYBRUSH SET
Detta penselset innehåller tre högkvalitativa torrborstar (i tre olika storlekar) som hjälper dig att skapa en realistisk och jämn täckning på modeller av alla storlekar. Borstarna är mångsidiga och kan användas för att måla allt från GW-modeller till terräng, fordon och andra kreationer. Med dessa borstar kommer du med lätthet kunna ”avslöja” alla små detaljer i din miniatyr och skapa snygga skuggeffekter.

BRUSH SET - SILVER SERIES KOLINSKY
Silver Series Kolinsky är ett penselset för dig som önskar högsta kvalité – speciellt när du målar mindre detaljer. Samtliga fyra penslar i detta set är tillverkade med kolinsky-hår vilket ger en hög absorptionsförmåga. Vi rekommenderar att du endast använder vattenbaserade akrylfärger för detta set. Anledningen är att rengöringsprodukter för oljefärg snabbt kan försämra det naturliga kolinsky-håret. Vi rekommenderar även att du undviker att lämna några färgrester på penslarna när du är klar och att du – efter rengöring - låt de lufttorka med borstdelen uppåt. Ett perfekt set för dig som önskar det lilla extra när det är dags för detaljarbetet. Brush Set - Silver Series Kolinsky innehåller fyra penslar i storleken 00–2.

WET PALETTE
Har du svårt att hålla dina färger i bra skick under långa målarsessioner? Men denna våtpalett från The Army Painter håller du enkelt dina färger fuktiga - och i perfekt skick - från start till mål. Lådan innehåller två våtpaletter av hydrofoam samt 50 palettskikt speciellt anpassade för att släppa igenom lagom mycket fukt. Alltihop förvaras i ett hårdplasthölje med utrymme för penslar.

FÄRGSET FRÅN VALLEJO
Galaxy Dust, Space Dust och Magic Dust är tre färgset som ingår i företaget Vallejos målarserie The Shifters. Var och en av dessa set innehåller sex färg som - beroende på ljus och betraktningsvinkel – byter färg och karaktär. På ett enkelt sätt kommer du kunna skapa 3 dimensionella och rymdliknande upplevelser på allt från miniatyrer till tavlor. Färgerna applicera bäst och lättast med airbrush, men du kan använda vanlig pensel om så önskas. Som en krydda på moset innehåller varje flaska en stålkula för optimal mixning. Respektive set i serien säljs separat. Du kan läsa mer HÄR.

Vi har även nedsatt pris på massor av ROLLING PIN från företaget Green Stuff World. För dig som inte känner till begreppet rolling pin så är detta en typ av ”texturerade kavel” som du – genom att rulla över exempelvis lera eller kitt – kan använda för skapa olika mönster i dina kreationer. Verktyget är tillverkat i PMMA-plast och erbjuder en fantastiska non-stick-egenskap. I våra butiker och på vår hemsida finner du ett stort utbud av mönster för alla typer av behov. Några exempel är hexagoner, hieroglyfer och runskrift. Du finner samtliga modeller/mönster HÄR.

Alla produkter i kampanjen hittar du här!

 


Kommentarer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev