Bokrean i coronatappning

Publicerad: Tisdag, 23 februari 2021, Skribent: Gabi

Bokrea hemifrån

Nu har vi öppnat årets reakatalog! Vi har inbundna romaner och pocketböcker från svenska och utländska förlag till utmärkta priser, såklart med fokus på science fiction, fantasy och skräck. Vi har även ett par bra seriealbum, praktfulla foto- och konstböcker, klassiker och några fynd från humorhyllan.

Nu undrar ni kanske, är det här hela rean? Ja, det är det. Till skillnad mot andra år rear vi i år endast från näthandelns lager, ej via någon av våra fysiska butiker, och det innebär att den sedvanliga lagerrensningen där ”sista exet från hyllan” ingår inte sker. Som alla som sett sin Alien och The Walking Dead känner till, är kombinationen av trängsel och impulsivitet inte väl förenligt med karantänkrav, så vi har för er och vår säkerhet valt att spara lagerrensning till ett senare tillfälle. Men vi hoppas att ni hittar trevlig läsning även på vår hemifrån-rea!

Ps. Som många kanske märkt, har vi haft en del tekniskt trassel bakom kulisserna. Ett av dem som drabbat många av er som handlar från sfbok.se är att fakturorna inte kommit som de ska. Under tisdagen skickar vi ut nya, korrekta fakturor med viss fördröjning.


Kommentarer

Nyhetsbrev