Allt om årets bokrea

Publicerad: Fredag, 10 februari 2023

Årets stora bokfest startar klockan 08.00 den 21:e februari i våra butiker – men redan nu kan du som handlar via sfbok.se förboka ur reakatalogen online!
Mycket är sig bekant från tidigare bokreor. Det är stor lagerrensning hos både oss och förlagen, med toppenpriser och sista chansen att hugga många vackra inbundna och storpocket-utgåvor. Vi har dessutom fyllt på extra av science fiction, engelskspråkiga klassiker och fantasy till mycket bra priser. Slår man ihop alla kategorier, har vi aldrig haft fler enstaka exemplar på rea tidigare!

Men, det är också en del nyheter i år… 65% PÅ ALL LAGERRENSNING

Ja, ni läste rätt. Efter många år av att sätta specialpriser på varje enskild hyllvärmare vi plockar undan, har vi i år förenklat: hela 65% dras i kassan på alla böcker vi samlat ihop från våra egna hyllor.
Alla böcker på bokrean är dock inte rensade från våra egna lager. En stor mängd är rensat direkt hos olika bokförlag, och dessa får hos oss ett tydligt markerat REA-pris i stället. Så hittar ni en bok med 200 kr överstruket, och ett nytt pris 70 kr, är det tyvärr inte ytterligare 65% rabatt på den.

I reakatalogen online kan du beställa böcker för hemleverans. Vi har för första gången denna bokrea ett separat näthandelslager. Det innebär att det inte går att beställa böcker från butikerna i Stockholm, Malmö eller Göteborg online. För vår lagerrensning av små titlar är det besök i butikerna som gäller. I butik går det inte att reservera böcker, det går inte heller i förväg eller efter reastart att använda funktionen ”Hämta i butik”, då det är för många böcker som finns i väldigt få exemplar. För att undvika förvirring, har vi stängt av visningen av många av dessa böcker på sfbok.se (då de ju inte går att beställa), så kom in och låt er överraskas – vi garanterar att det finns massa mumsiga fynd.


Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev