Siri Pettersen släpper nytt och signerar i Stockholmsbutiken

Publicerad: Fredag, 17 maj 2024, Skribent: Linnéa

I dagarna släpps Silverstrupen, den andra delen i trilogin Vardari, som utspelar sig i samma universum som den hyllade och prisbelönta serien Korpringarna. Silverstrupen är en fängslande, storslagen fantasyberättelse om blod, begär och besatthet.  

Den 22 maj kan du träffa Siri Pettersen i vår Stockholmsbutik och få ditt exemplar signerat. De första som köper Silverstrupen under signeringen får dessutom en supersnygg Raven Ring-notebook på köpet! 

Siri Pettersen har med sina storsäljare från serierna Korpringarna och Verdari blivit kallad Norges fantasydrottning. Böckerna finns översatta till ett flertal språk och den svenska översättningen står Ylva Kempe för. Nu finns äntligen möjligheten att läsa den spännande fortsättningen på Järnulven! 

Järnulven - Del 1 i Verdari

Juva har två saker som hon vill lämna bakom sig: Att hon som liten såg djävulen och att hon kommer från blodläsarsläkt. Blodläsarna utger sig för att kunna se in i framtiden men är i själva verket lurendrejare som lurar folk genom att spela på deras rädslor. Juva har lämnat sin familj och jobbar som vargjägare, men när hennes hemby blir hotad kan hon inte låta bli att återvända. Kan räddningen hittas i hennes möte med djävulen och hennes arv som blodläsare som hon alltid föraktat?  

Har du missat den första trilogin, Korpringen, som utspelar sig i samma universum som Silverstrupen? Då har du många sidor fantastisk läsning framför dig! 

Odinsbarn - Del 1 i Korpringarna 

15 år gammal får Hirka veta att hon är ett odinsbarn, varpå hennes värld börjar att krackelera. Den som hon trott varit hennes far är i själva verket någon som skyddat henne från omgivningens grymma vidskeplighet. Men det finns värre saker än odinsbarn, och Hirka är inte den enda varelsen som har tagit sig igenom världarna ... 

Läs även vår artikel från 2018 där Siri Pettersen delar med sig sina tankar om fantasygenren!

Siri Pettersen skriver om fantasy! | Science Fiction Bokhandeln (sfbok.se) 


Kommentarer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev