Vei 2

Publicerad: Onsdag, 10 april 2019, Skribent: Linda

Imorgon torsdag har vi releasefest med signering i Stockholm för Sara B Elfgren och Karl Johnssons andra del i serienalbumen om Vei. På lördag kommer de till Malmö och signerar, och på söndag är de i Göteborgsbutiken

I första albumet möter vi Vei, som flyter medvetslös i havet. Hon hittas av vikingar på jakt efter Jotunheim, jättarnas rike. Hon blir snart indragen i ett blodigt spel mellan jättar, asagudar och människor. 

I bok två har Vei gjort sina gudar stolta. Hon är deras obesegrade förkämpe i meistarileikir. Men det brutala gladiatorspelet är långt ifrån över och det blir allt svårare att skilja vän från fiende. Till slut står Vei inför ett avgörande val. Vad är värt att slåss för? Och hur mycket är hon beredd att offra?

Sara Bergmark Elfgren är en av författarna bakom Cirkeln och de andra böckerna i Engelsforsserien. Hon är även skaparen av poddseriesuccén De dödas röster.
Karl Johnsson är en av tecknarna bakom Berättelser från Engelsfors. Han debuterade 2010 med serieromanen Mara från Ulthar och är även verksam som illustratör.


Delar i serien

1
2

Kommentarer

Vill du skriva en kommentar? I så fall måste du logga in.