Våra senaste prylar

Publicerad: Torsdag, 1 december 2022

Till att börja med så är det värt att nämna att vi har fått in mängder med urgulliga gosedjur i alla möjliga storlekar - allt ifrån våra klassiska stora katter, uttrar och hundar, både med kostym och utan. Dessutom har vi fått in några vansinnigt gulliga och kramvänliga björnar utklädda till drakar. 

Den senaste trenden i vår japanleverans är onekligen katter som är utklädda till något annat. Bland annat har vi fått in vansinnigt gulliga små plastkatter som är utklädda till karaktärerna i Naruto och Sailor Moon och den ABSOLUT roligaste (som ni kunder kommer behöva vara snabba på för ungefär hälften har redan gått åt till oss i personalen) är katterna som kommer i olika fiskkostymer. Jag själv skaffade katten som var utklädd till hammarhaj och jag ångrar inte en sekund av det. 

Följer ni oss på instagram kan ni inte heller ha missat våra nya fina bokpins. Det är en perfekt gåva till bibliofilen i din närhet, eller till dig själv. Visa upp din cyniska sida med motiv från The Handmaids Tale, 1984 eller Fahrenheit 451. Är du lagd åt det lite mer positiva hållet finns även pins med The Hobbit, Narnia och The Princess Bride. Självklart behöver du inte nödvändigtvis identifiera dig med något av innehållet - du kan bära pinsen utan att göra ett statement eftersom det dessutom är ovanligt snygga pins i pläterad metall och med en skön plastbaksida som verkligen sitter som berget. 

Och har du inte några ideér ännu om någon bra star adventpresent eller fortfarande är på jakt efter den perfekta adventskalendern kan du spana in de sista exemplaren vi har kvar av våra perfekta nördkalendrar med motiv från Star Wars eller Harry Potter.

Och har ni några Pokémon-fans i närheten bör ni kanske slänga er över våra Pokémonpops innan de försvinner. För vem vill inte ha en Pikachu, Vulpix eller en Squirtle i sitt liv? 

Allt det här och mycket mer hittar du här! 

 


Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev