Våra bästa presentprylar för bokälskare

Publicerad: Torsdag, 22 december 2022, Skribent: Annie och Linda

Nu börjar alla barnens favorithögtid närma sig. Kanske behöver du komplettera med något litet? Har du glömt presenten till julklappsspelen? Kommer det extra familj och vänner till jul eller blev du bortbjuden på julmingel i mellandagarna?

Det är tyvärr för sent att få dem hemskickade till julafton men! Frukta icke; kom förbi någon av våra butiker och spana in de här perfekta småjulprylarna som kommer tina upp de mest frusna av hjärtan! 

Ja, strumpor som julklapp är vansinnigt kliché. Men vissa strumpor är helt enkelt bättre än andra. Som de riktigt söta och fluffiga smtrumporna för bokälskare med en pastellfärgad bokhylla eller strumporna för oss som vill läsa de bannade böckerna från förlaget Out of Print. De har andra megagulliga prylar som pins och . Dessutom finns en hel del med Marvel, Rick & Morty, Hitchhikers Guide to the Galaxy, Jokern, eller The Shining och några fantastiskt snygga med olika Star Wars motiv. Detta är helt klart mjuka klappar man vill ha. 

Vi har haft några riktigt fina bokmärken från Flametree ett tag men nu har vi fått in ännu fler roliga motiv. Som katter och böckerbooknerd, och queen of books. Eller Stockholmspersonalens favorit med Sarah Scribbles two-shot serie om hur det ligger till ekonomiskt som bokälskare. Hög igenkänningsfaktor! 

Kanske behöver dina bokälskare bära runt sina pennor på ett lite behändigare sätt? Vad sägs om en snygg liten väska med “prose before bros”, lyckan som är katter och böcker, eller en velocireader.   Behöver den bära lite större påsar så kan ni spana in dom här sötnosarna!

På jultemat har vi två helt nyinkomna snöglober från Harry Potter. Tänk dig ett snöinbäddat Hogwarts med flingor som signar ned stillsamt, medan det severas treacle tart där inne innan eleverna går på jullov. Svårslagen julkänsla på det! Eller varför inte en med snöugglan Hedwig i snöyran?

Vi har dessutom fått in helt fantastiskt fina pins för alla bokälskare, från Ideal Bookshelf. Den perfekta presenten till bokälskaren i ditt liv, (eller till dig själv) som kommer att vara en prydnad på varje plagg och väska. De har gjort emaljerade pins med motiv från massor av favoritböckerna, du kommer onska att det här var de riktiga omslagen!

 


Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev