Välkomna på dubbelsignering i Malmö!

Publicerad: Torsdag, 26 maj 2022

På lördag 28 maj klockan 13:30 kommer fantasyförfattarna Helen Ekeroth och Anna Lundgren till Malmöbutiken för att prata och signera.

Helen Ekeroth tidigare skrivit barnbokstrilogin DRAKBERIDAREN, om tolvåriga Nuwa som börjar på kejsarens drakberidarskola för att lära sig att tämja drakar med hjälp av magi och silverklockor. Hennes nya roman DEN ANDRA STADEN riktar sig till unga vuxna och utspelar sig i Malmö: ett Malmö där det finns magi, där statyerna talar, där en ska akta sig för de osynliga, för dimman, till och med för trafikljusen. När Lux farmor mördas sätter det i gång hennes jakt på sanningen och de mytomspunna portalerna till det andra Malmö, det försvunna Malmö utan magi. Har någon just kommit genom en sån portal till hennes Malmö, och vad vet han?

Anna Lundgren debuterar med AGNES EVANDER OCH DE DÖDAS SJÖ.  Där möter vi Agnes, som fått veta att hon kan se in i framtiden och ska få gå på en särskild sommarskola för barn med liknande magiska förmågor. Men det händer märkliga saker vid sidan av magiupptäckandet: folk med barnens gåvor har försvunnit, och det viskas om hemlighetsfulla och farliga saker. Boken riktar sig till barn från nio år.

Förhoppningsvis kan någon, eller alla, i familjen få med sig läsning hem!
 


Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev