Välkommen till Café Sirius

Publicerad: Tisdag, 15 februari 2022

Ni har väntat, längtat, hoppats och frågat. Och långt bort från en fjärran galax har ett litet brummande börjat höras. Motorerna har återigen fyllts med hyperbränsle, instrumentpanelen har dammats av och kantinen har sakta men säkert fyllts med dofterna av kockens experiment. Skeppet har långsamt återuppväckts ur sin hypersömn och kursen är satt: Göteborg. Vi är överlyckliga att än en gång få välkomna er tillbaka till Göteborgs nördigaste café, Café Sirius!

Den 22:a februari slog vi upp dörrarna till caféet så att hugade bokläsare kunde påbörja sin nyinköpta TBR i sällskap med en kopp kaffe, en kanna te eller varför inte en kopp varm choklad med vispgrädde? Caféets öppettider är (med reservation för storhelger etc.):
Mån-Fre 11.30-18.30
Lördagar 10.00-17.30
Söndagar 12.00-16.00

Inom en snar framtid kommer vi självklart även öppna upp cafélokalen för alla typer av evenemang, så håll utkik på Café Sirius Facebook-sida och Göteborgsbutikens Instagram för att inte missa när just ditt favoritevent återvänder.

Vi är otroligt glada och taggade att äntligen få se caféet fyllas med brötigt brädspelande och lustfyllt läsande, underbart umgänge och stilla studerande, busiga barnfamiljer och piffiga pensionärer, magiska mangaläsare och tokiga Tintin-fans, hungriga Hobbitar och törstiga trollkarlar, de som varit fans sen innan Frankenstein vrålade sitt första vrål och de som ännu bara doppat en tå i nörderiets oändliga ocean. Oavsett var just du befinner dig på ditt äventyr genom nördrymden så är du hjärtligt välkommen till Café Sirius!


Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev