Throne of Glass fan film!

Publicerad: Måndag, 28 januari 2019, Skribent: Nina

Vid 16 års ålder började Sarah J Maas skriva på vad som skulle bli hennes debutroman, Throne of Glass. Boken blev en dundersuccé, Maas fick kontrakt på två böcker till i samma serie, framgångarna fortsatte och numera innefattar Throne of Glass-serien sju böcker, noveller, kompendium och en målarbok. Men Throne of Glass är inte hennes enda succé, A Court of Thorns and Roses är hennes andra bokserie, och den är minst lika populär. Så pass att det förra året annonserades ut att filmrättigheterna köpts upp.  Men som vi vet med köp av filmrättigheter så behöver det inte alltid betyda att något blir av det, men för er som hoppas och knappt kan bärga er inför en eventuell långfilm finns det lyckligtvis riktigt inspirerande och snygga fanprojekt att slänga ett öga på tillsvidare. Till exempel cosplaygruppen Starfall Court som just nu är i fullgång med att göra en egen fantrailer till A Court of Thorns and Roses. Än så länge har de släppt en kort teaser som ser riktigt lovande ut, ska bli riktigt spännande att se vad mer de kommer göra!

Det här är förstås inte det enda fanprojektet på gång, Maas har en stor skara trogna fans som älskar att inspireras av hennes böcker, bland annat Santatory, en annan otroligt duktig och kreativ cosplayare som just nu arbetar med att levandegöra Feyre.
För Maas del tar inte bokskrivande slut vid Throne of Glass och A Court of Thorns and Roses, senaste nyheten är att hon skriver på en ny bokserie, den första boken ska vara Crescent City och beräknas släppas i år om allt gå som det ska.Kommentarer

Vill du skriva en kommentar? I så fall måste du logga in.