Svalka dig med en solfjäder!

Publicerad: Fredag, 23 juli 2021, Skribent: Annie

Vi här på bokhandeln är omöjligt de enda som har känt oss som levande pölar i sommarhettan. Glass har köpts in till vårt pentry och försvunnit lika snabbt. Det har varit huggsexa om kontorens AC och inte sällan har vi har märkt det på er kunder också. Folk har dröjt sig kvar i  dragiga vrår och tagit små pauser framför fläktar i butiken. “Jösses så varmt det var här inne” är en fras vi får höra några gånger om dagen. Och vi hör er! 

Nu laddar vi hyllorna med solfjädrar i alla storlekar och former. De absolut största (med maximal fläktighet) har stabila plasthandtag och finns med gulliga Totoromotiv och små söta Sumikkogurashiivänner. Dessutom har vi fått in en riktig storfavorit som avbildar den förvisade prinsessan Takiyasha när hon frammanar en Gashadokuro, ett monsterskelett med ben från fallna soldater, för att besegra kejsarens lakejer som har kommit för att ta hennes liv. Tikiyasha-solfjädern är monterad på ett bekvämt trähandtag.

För den som söker efter en mindre variant har vi små bambusolfjädrar med körsbärsblommor, eldflugor och guldfiskar. Givetvis har vi de klassiska uppfällbara solfjädrarna också, med trollsländor och hampablad. Håll er svala och välvattnade där ute i värmen! 


Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev