Spellov, förhandssläpp och VABruari-signering!

Publicerad: Onsdag, 27 februari 2019, Skribent: Gabriella

Alla lov är spellov, eller hur var det nu? Hos oss i Stockholmsbutiken sportlovar vi med två dagar med spännande aktiviteter! Först ut torsdag är vårt exklusiva förhandssläpp av Eira A. Ekres bok Skuggan i spelkoden. Ekre har arbetat med berättelsedesign på dataspel som Crusader Kings 2 och Magicka, och släpper nu en spännande bok från 9 år och uppåt. Den handlar om Afia, som är ensam med en mamma som jobbar hela tiden, och upptäcker att någonting försöker komma ut från hennes dataspel. Något spökligt och läskigt... 

Tillsammans med illustratören Ewa Kossowska, visar och berättar Ekre om hur man skapar spännande och livfulla figurer i sina egna berättelser, och signerar boken.

Efter det kommer Sara B. Elfgren och Maria Fröhlich på besök och signerar Jag är inte sjuk!, bilderboken som utnämnts till bästa vabruariläsningen någonsin.

Vi fortsätter med bräd- och rollspelande för hela familjen. Handbok för superhjältar är en spännande bokserie, som snart kommer som rollspel också, och som du på fredag kan testa hos oss. Papper, penna och enkla regler är allt du behöver för att själv bli en superhjälte, och ge dig ut på egna hjältedåd. Läs mer om det här. Du kan också testa Sagospelet Äventyr.

Efter det kommer spelförningen SMASH på besök och spelar brädspel med alla som vill vara med.  Vad sägs om vara en enhörning och samla magiska stenar i Unicorn Glitterluck eller bygga ett torn för din enhörningshjälte att klättra upp på?Det är ingen föranmälan till någon av spelomgångarna, och du spelar igenom en omgång på 10-30 minuter, beroende på spel. Kommentarer

Vill du skriva en kommentar? I så fall måste du logga in.