Spel, film och prylrea

Publicerad: Torsdag, 24 mars 2022, Skribent: Gabi

Lagret flyttar - vi rear!

Vi har sedan urslemmets dagar haft våra lager i anslutning till våra butiker. För några år sedan började det bli mäkta trångt och nu har bok- och spelhögarna klättrat högt över horisonten och kröker rymdtiden på ett sätt som kunde få Bibliotekarien på Unseen University att säga "hörrni, nu får ni väl ta och ge er".*

Därför flyttar vi i april till ett större lager i Segeltorp. Först flyttar lagret i anslutning till Stockholmsbutiken och näthandeln in, efter sommaren även Göteborg och Malmös. Och som alla vet, när man flyttar måste man rensa stort!

Därför rear vi nu ut en mängd utmärkta spel, prylar och DVD:er i alla våra butiker. Priserna är sänkta med 50 - 70% på alla reaprodukter. Eftersom det är lagerrensning är det ett begränsat antal, så hugg till när du ser något!

Vi har också mycket kul pryttlar, samlarfigurer, manganyckelringar och annan merch. Mycket fina saker som inte riktigt kom till sin rätt i pandemitomma butiker och som nu längtar efter att hitta hem. Sista chansen för dem, när de är slut kommer just det föremålet inte tillbaks. Även här minst halva priset på alla reapryttlar, på många högre rabatt!

Pst, vi kan tyvärr ej skicka reaprodukter mellan butikerna - det som finns i näthandelns lager går att köpa online, det som endast finns i butik går endast att köpa på plats.

SPELTIPS UR REAN

EREB ALTOR - Fräsch version av den klassiska kampanjvärlden till Drakar & Demoner. Möt urtidens fasor och kämpa mot mörkrets krafter i denna fullmatade box.

CAVERNA: CAVE VS CAVE (Big Box) Grundspel och expansion av underhållande tvåspelar-spelet Caverna. Du startar med bara två dvärgar och deras blygsamma gruvhål i bergets sida, för att över åtta rundor gräva sig djupt ner, finna skatter och utöka sin klans område.

A SONG OF ICE & FIRE STARTER SET Kampen om Järntronen kan börja - hemma på ditt köksbord! Ett storslaget miniatyrspel där du kontroller en av Westeros storfamiljer, och kan ändra de sju kungadömenas öde. Återupplev eller skriv om ikoniska händelser från Game of Thrones, utkämpa slag och smid ränker.

Kolla in våra reakatalog för massor med mer spel, mängder av Japanprylar och mediefranchises, och missa inte våra kultiga filmer på DVD och blu-ray.

* okej, bibliotekarien skulle säga "Ook", men på ett mycket dömande sätt.

 


Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev