Sommarprylar

Publicerad: Torsdag, 14 juli 2022

Vissa säger att det inte är sommar förräns man har badat, ätit de första smultronen från ett grässtrå eller fått en miljard myggbett. För oss på bokhandeln har vi några andra sommarmarkörer; det dyker upp piggelin i frysen som försvinner lika snabbt, våra enorma AC gör ett mysigt litet sorl, våra sociala medier blir mer och mer späckade med personalens semestertips och vi puffar till höger och vänster om vår sommarläsningskampanj. Nere i butiken pratar vi enbart vem som svettas mest och hur varmt det är, och den vanligaste frågan är om någon har resorb och sånt mysigt. 

Personligen har jag ytterligare en hållpunkt; när jag får göra den här listan på saker utöver spel och böcker som passar bra under sommaren. Nu är det äntligen dags för den, så nu inviger jag officiellt sommaren för hela Sverige. Varsågoda hörrni! 

Det absolut viktigaste är ju såklart att vi har fått in mängder av solfjädrar - allt ifrån sådana som går att vika upp med diverse olika mönster, som fjärilar, guldfiskar, trollsländor, maiko-motiv och Hokusais våg. Vi har även större solfjädrar med allt ifrån olika Ghibli-motiv och mer generella motiv. Alla solfjädrar hittar du här!

Är du en sådan som får extra mycket inspiration under sommarhalvåret så har vi både olika pappersset och pennor för att du ska kunna ösa ur dig dina tankar eller visioner. Med de här anteckningsblocken / ritblocken från Sakura (som är kvalitétssäkrade av bokhandelns egna konstnärer) du låta inspirationen flöda fritt, om det så är i vattenfärg eller med andra sorters pennor. Vi har även riktigt bra pennor i olika format, som de dyra men riktigt bra och påfyllningsbara Copicpennorna som ger olika stark färg beroende på hur många lager man lägger. Är man lite mer inne på att skissa så finns även Pigma Micron i olika storlekar och set. 

Och man får inte glömma att dricka i den här tryckande värmen heller. Vi har såklart saker för det också, med allt ifrån Witcher, Tokyo Revengers, Halo,  till Disney och Naruto och många fler. Här kan du spana in alla! Vi har även behändiga set med både vattenflaska och en liten matlåda som är alldeles perfekt för picknicken med Pokémon-, och Super Mariomotiv! 


Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev