Skolstartsprylar för mangafantasten!

Publicerad: Onsdag, 12 januari 2022, Skribent: Annie

Skolstart kan vara enormt nervöst. Det är mycket som behöver klaffa som klasser, lärare och läxor. Men det är ofta de sociala aspekterna som kan vara de svåraste. Alla har väl gått till skolan någon gång med en liten klump i magen och en naggande fråga; kommer jag få kompisar? Man vet ju faktiskt inte. Och de första interaktionerna kan ofta vara de knepigaste, den där delen där man känner och klämmer lite på varandra för att lista ut om just den här personen är personen för mig.

Men det finns ofta små knep, och den bredaste inkörsporten är ofta om det finns några gemensamma intressen. Det är också en balansgång - man kanske vill skylta med sina intressen för att kunna öppna för samtal, men man kanske inte känner sig bekväm med att skylta FÖR mycket med det. I vår senaste Japanleverans har vi fått PERFEKTA konversationsöppnare för skolstartande manga-, och animeentusiaster.

Till exempel den här fina Jujutsu Kaisen linjalen, som är försluten och slumpmässigt utvald, vilket innebär att man inte vet vilken karaktär som finns på linjalen förräns man öppnar den. Kanske sitter personen bredvid i mattelektionen med en annan karaktär på sin linjal? Det finns även Jujutsu Kaisen-pennor i samma stil och med samma koncept, att man inte vet vilken man får förräns man öppnar den. Överhuvudtaget har vi fått in mängder med Jujutsu Kaisen-saker. Helt nytt för den här leveransen är dessutom lunchlådedukarna med motiv av de olika karaktärerna som är perfekta för att slå in matlådorna i för att sedan öppna matlådan lite nonchalant i bamba och kanske få med någon i snacket över vem som är den bästa karaktären. 

Är man kanske lite mer av ett My Hero Academia-fan har vi både pennor och anteckningsblock för dom. Där kan man dessutom välja vilken karaktär man vill att pennan ska ha motiv av; är du ett milt men lojalt Deku-fan? Då har vi pennan för dig här! Brinner du för Bakugos eldighet? Här finns din penna!

Om du kan prata i timmar om olika Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba teorier kan du flagga lite försynt med de här anteckningsböckerna med Rengoku, Tomioka och Kocho, eller Inosuke

Dessutom kommer du förmodligen behöva sudda förr eller senare och då har vi fått in de här vansinnigt söta suddgummina. Inte särskilt nördrelaterade men definitivt en konverationsstartare. Vem kan liksom se det här supergulliga setet med enhörningar, sushi eller bakverk och inte vilja kommentera det liksom? Du kan spana in allesammans här

Nytt för den här leveransen är dessutom massa Chainsaw Man-prylar. Som två olika anteckningsböcker, en med ett lite mer konceptuell omslag och en som förhåller sig lite mer till mangans stil. Dessutom har vi fått in nya nyckelringar med de olika karaktärerna från Chainsaw man. 

För nyckelringar kan ju vara nördens bästa vän - särskilt eftersom utbudet är lite bredare och man kan flagga för sitt intresse med lite mer nischade universum, såsom Re:Zero, Quintessential Quintuplets, Yurucamp eller Bungo Stray Dogs.  Hela utbudet med saker från Japan kan du hitta här. Lycka till! 


Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev