Sista chansen att köpa kalender

Publicerad: Tisdag, 25 januari 2022, Skribent: Linda

Nu rear vi ut alla våra kalendrar för 2021 till riktiga pangpriser. Mycket finns att köpa här på hemsidan men det finns ännu fler att få tag på bara i våra butiker så åk in och rota om du har tillfälle. En av förra årets största snackisar Squid Game finns i kalenderform redo att pryda din vägg och hjälpa till med planeringen i livet. Eller varför inte planera in sina matcher med Warhammer 2022 Wall Calendar? Pryder varje spelrum med bravur.

En annan favorit för att hålla koll på sina viktiga datum är Totoros dagplanerare. Gullig och behändig kalender i A6-format med motiv från Min granne Totoro. Kalendern har en vecka per blad i perioden mellan December 2021 - December 2022 och en månatlig översikt fram till Oktober 2023. Utöver planeringen innehåller kalendern dessutom linjerade anteckningssidor, addressblad och annat roligt - allt med Miyazakis fina motiv genom hela kalendern!

Från populära förlaget Galago kommer Galagokalendern 2022 - Rivningskvarter. 

Rivningskvarter är en mystisk dröm om de mytomspunna Klarakvarteren i Stockholm. En nostalgisk och smula fasansfull fantasi om något som gått förlorat. Fabian Göranson besjälar och skruvar till vad som på ytan ser bekant ut. Rivningskvarter är en skev saga om 12 kapitel. En kalender som är bedrägligt vacker och förtjusande förvirrande. Med poetiska och humoristiska små texter bygger Fabian Göranson upp hela världar och fyller sina bilder med ännu fler lager.

I vår göteborgsbutik har vi dessutom två kalendrar från Studio Ghibli som dessutom kan vara kvar som små statyetter långt efter att 2022 tagit slut, och som går att använda år efter år! De finns med motibv från både Kikis Delivery Service och Totoro.


Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev