Signerade böcker

Publicerad: Fredag, 7 oktober 2022, Skribent: Johannes

Vem uppskattar inte en signerad bok? Nedan kommer tips på fyra böcker som du just nu kan köpa en signerad utgåva utav. Passa på redan idag!

SAYONARA SEPTEMBER 1 PERFECT EDITION (SIGNERAD) 
Mangatecknaren Åsa Ekström har beskrivits som en av förgrundsgestalterna inom det som kallas "svensk manga". Sedan 2011 har Åsa varit verksam och bosatt i Japan, där hon haft stora framgångar. Sayonara september är Ekström genombrottsserie (från 2009) som nu ankommit i ny utgåva. I denna serie får du möta Alex som drömmer om att bli mangatecknare och börjar på en serieskola för att utveckla sin talang. På skolan får hon snart vänner och delar lägenhet med ett par klasskamrater. Men studentlivet blir inte så enkelt som Alex tänkt sig. Men det finns något i hennes förflutna som spökar och gör att hon förstör för sig själv. Kommer hon någonsin att kunna hitta styrkan att förverkliga sin dröm? 

BINTI DEL 1 - ENSAM (SIGNERAD)
I samband med Bokmässan 2022 fick vi äran att välkomna den amerikanska science fiction författaren Nnedi Okorafors till våra butiker. Ett besök som sammanföll med boksläppet av den svenska översättningen av Binti-trilogin. I denna bokserie får du som läsare möte den unga himba-flickan Binti. Binti antas till det prestigefyllda intergalaktiska Oomza-universitetet, vilket blir början på ett äventyr inom den genre som Okorafor själv kallar för African futurism. En mycket välskriven berättelse som bla. tilldelats Nebula Award och Hugo Award. Nu har du chansen att äga ditt eget signerade exemplar av boken Binti del 1 – Ensam.

ZOO CITY (SIGNERAD)
Den sydafrikansk författare, journalist och TV-manusförfattare Lauren Beukes är personen bakom titlar som The Shining Girls och Broken Monsters. I samband med Bokmässan 2022 besökte Beukes våra butiker och signerade den nya svenska utgåvan av boken Zoo City. I denna science fiction-roman får du som läsare stifta bekantskap med Zinzi December, som har en sengångare på ryggen och försörjer sig på nätbedrägerier. Zinzi har även en särskild talang för att hitta försvunna föremål. När en äldre kvinna hittas död dras hon (motvilligt) in i ett virrvarr av försvunna personer. Köp ditt exemplar av svenska utgåvan av Zoo City redan idag!

THE ART OF FEEFAL (SIGNERAD)
Illustratören Linnea Kikuchi är kanske mest känd under synonymen Feefal. Med sina unika och surrealistiska figurer har Linnea förtrollat över en miljon fans på sin Instagram. Hon är nu aktuell med konstboken The Art of Feefal, där du som läsare får en unik inblick i Feefals magiska värld. Här blandas bilder med spännande fakta och lättföljda guider. Signerade exemplar av boken är just nu påväg till vårt centralager och förväntas ankomma under början av nästa vecka. 

Hittar du inte det du söker? HÄR finner du ännu fler signerade böcker. Observera att samtliga signerade titlar finns i ett begränsat antal.


Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev