Signerade böcker

Publicerad: Fredag, 17 september 2021, Skribent: Gabi

Nu finns en egen avdelning för signerade böcker som du kan beställa eller förboka via näthandeln! I nuläget har vi både svenska nyheter som Peter Bergtings Monster och Björn Wahlbergs Professor Kalkyls konversationslexikon, samt begränsade engelska utgåvor som Madeleine Millers Song of Achilles! De senare kommer till oss signerade på förlaget, så passa på, för de dyker inte upp igen-

Vi har också barnböcker, som Linn Åslunds Flora Wolf och Järnklockorna, och seriealbum som Joakim Lindengrens Ugly 3, och hoppas regelbundet fylla på med nya titlar.

Du kan också redan nu förboka signerade böcker, så du garanterat får ett eget exemplar: Sara Bergmark Elfgrens Grim och Johan Egerkrans Drakar som kommer senare under hösten, eller Ellinor Richeys seriealbum Junkwraith. Vi hoppas såklart få se Sara, Johan och Ellinor på plats i våra butiker för en publik signering, men på det här viset är du garanterad en bok även om du inte kan komma den dagen de besöker oss.

Det har varit många och roliga signeringar i våra butiker, med allt från celebra gäster och kö som ringlar sig kvarter bort (Neil Gaiman har fortfarande rekordet i Sthlm, mest för att vi till Don Rosa hade biljettsystem!) till glada debutanter som möter några av sina första läsare här.

Under det dryga ett och halvt år vi inte kunnat ha sådana mängder folk i butiken, började vi med ”distanssigneringar” till förbokningar. En av de första tillfällena var när Björn Wahlberg signerade ett bokstavligt berg av Kapten Haddocks ordbok, en ljusglimt i en annars coronatyngd höst.

Då märkte vi att ni, våra kära kunder, tyckte det var kul med signerade böcker även utan köandet, väntandet och chansen att säga hej. Möjligheten att kunna få hem en signerad bok, eller skicka den som present direkt till ett riktigt stort fan av författaren, var så populär att vi vill förbättra möjligheten och ha kvar den även när det vänder, och vi börjat planera signeringar till hösten.

Därför inviger vi idag vår egen avdelning för signerade böcker! Ibland kommer det vara mängder av titlar, ibland ganska få, men nu har ni alltid möjlighet att se vad som finns signerat i näthandeln eller er lokala Science fiction bokhandeln.


Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev