Saker som händer!

Publicerad: Fredag, 10 maj 2019, Skribent: Linda

Den här helgen är det massa saker som händer, allra främst i Café Sirius i Göteborg. Idag fredag är det signering av nya boken Bli en zombieöverlevnadsexpert! Vad händer när zombieapocalypsen slår till och vad gör du om du är mellan 9-12 år? Nu vet vi ju att zombies inte finns (eller?) men det skadar aldrig att vara förberedd på en krissituation eller katastrofsituation. Herman Geijer, Claes Tovetjärn och Elin Jonsson har tillsammans gett ut en riktigt bra bok om vad barn mellan 9-12 år kan tänka på när katastrofen händer. Boken innehåller praktiska övningar, lekar och minnesregler för att komma ihåg vad det var man skulle komma ihåg.

På lördag firas barnens dag i Göteborg med Rollspel för Superhjältar, där du kan komma och provspela! 

I helgen i Stockholm besöker vi Tabletop Game Expo med ett fullspäckat schema. Kom och testa på spel av olika slag, delta i postapokalyptiska biljakter, bygg miljöer till dina figurer och fördjupa dig i rollspelens värld.

På söndag är det Hjärnor och Marodören i Möllinge releaseevent! Kom och fira det här med skaparna av spelet!
Mattias och Kristian finns på plats på café Sirius för att signera böcker och svara på frågor. Det kommer även finnas möjligheter att prova på att spela. Hjärnor är ett helsvenskt, kooperativt figurspel som utspelar sig i en liten skånsk stad på mitten av 90-talet direkt efter en katastrof som förvandlar stora delar av befolkningen till zombier.
 


Kommentarer

Nyhetsbrev