Saker att göra i sommar!

Publicerad: Måndag, 3 juli 2017, Skribent: Linda

Efter att ha tipsat om massa sommarläsning kommer här lite tips för er som också vill komma ut lite! I Sockholm kommer vi att samarbeta med världens största mässa för sf, Worldcon, som firar 75 år sommar och dessutom för första gången går av stapeln i Norden. Flera av författarna besöker Stockholm och vi kommer att hålla i signeringar och en panel om "Science in fiction" i augusti. Några av namnen som kommer är Kameron Hurley, Elizabeth Bear, Fran Wilde, Scott Lynch och Jo Walton. Med stor sannolikhet tillkommer också följande Hugo-nominerade författare: Max Gladstone, Ada Palmer och Amal El-Mohtar. Biljetter är helt gratis och släpps i veckan!

Om du befinner dig på Gotland i sommar visas det massor med moderna fantastiska klassiker i Visby i sommar! Eller vad sägs om Totoro, Monty Python and the Holt Grail, What we do in the Shadows, animen Your Name, och nya filmen om Linda och Valentin, Valerian and the City of a Thousand Planets

I Stockholm visas skräckfilmklassikern Suspiria under Liljeholmsbron, i Malmö går samma film på biograf SpegelnTotoro går på sommarbio i Rålis i augusti, och även på Bio Roy i Göteborg, där de dessutom visar Princess Mononoke från samma skapare. 


Kommentarer

Nyhetsbrev