Rusta upp dig inför skolstart

Publicerad: Fredag, 20 augusti 2021, Skribent: Annie

Skolstarten börjar närma sig med allt vad det innebär. Att få träffa klasskompisarna igen, långa dagar i skolbänken, roliga och mindre roliga klasser. Skolstarter kan ofta komma med väldigt blandade känslor. Men ett sätt att iallafall få in lite spänning i vardagen är om man ser på det som ett stridsfält där du är hjälten som ska övervinna alla dina hinder. Och ska man ut i strid behöver man ha rätt utrustning. Vi kan såklart beväpna dig med en helt ny skolstartsarsenal! 

Pennan är mäktigare än svärdet sägs det och det går väl att diskutera. Det kanske inte är jättesmart att beväpna sig med en penna om man någon dag skulle befinna sig i en svärdsfight, men i skolan är pennan det absolut viktigaste för framgång. Vi har fått in alla möjliga pennor nu, som de supersöta Sumikkogurashi och Rilakkuma blyertspennorna och bläckpennor med allt ifrån Jujutsu KaisenRe:zero pennor. Vi har även våra klassiska magiska Harry Potter pennor som både kan användas som penna och trollstav. (Vi tar tyvärr inget ansvar för om pennan inte utför den önskade magin.)

Och vem ger sig ut i strid utan sköld? Det är ju vansinne. Och visst har sköldar många likheter med anteckningblock?  Vi har anteckningsblock med Harry Potter, Legend of zelda, Jujutsu Kaisen, Demon slayer, och lite allt möjligt. 

Såklart kan man inte bära runt sina svärd (läs: pennor) hursomhelst, så om du behöver nya pennskrin har vi det också. Både pennskrin för Harry Potter fansen och de som vill ha något lite gulligare, som söta japanska pennskrin .

Vi säljer tyvärr inte några hästar som du kan bära din utrustning i. Däremot har vi väskor, vilket kanske fungerar lika bra för att släpa med dig artilleriet. Som de söta totorotygpåsarna, eller harry potter tygpåsarna . Eller de supergulliga jaapanska med motiv av ugglor , hundar eller kaniner. Så damma av din gamla arsenal, eller införskaffa en helt ny, och segra! Vi hejar på dig! 


Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev