Redo för första advent

Publicerad: Onsdag, 24 november 2021, Skribent: Linda

Nu på söndag är det första advent, och äntligen ska julstjärnan upp! Ett av de roligaste sätten att lysa upp mörka december är adventskalender, och vi har några kvar att förgylla din egen eller någon annans advent med. För den extra pyssliga kan man så klart göra sin egen version av adventskalender, med en speciellt utvald present för varje dag, eller varje söndag fram till jul. Vi har en massa tärningar, nyckelringar, japanska figurer och massa mer som skulle passa. Men sen finns det ju lyxen att nån nån annan redan satt ihop en som kanske passar ens smak.

Marvel: The Official Advent Calendar innehåller tjugofem överraskningar som hjälper dig att räkna ned till julen med hela Marvelunivrsumets bästa ögonblick och minnen.

Och för den som är sugen på att fira de tjugofem dagarna innan jul med trettio juldoftande överaskningar från en galax långt långt borta har vi både Star Wars: The Galactic Advent Calendar, och en högtidsanpassad kokbok från Star Wars alla planeter. Ett nytt komplement till den moderna klassikern Star Wars Cookbook: Wookiee Cookies and Other Galactic Recipes. Vill du även klä dig i stil har vi till exempel denna jultröja med en oerhört julig Deadpool. Han är väl ändå nästan som jultomten?

Om du önskar dig ett ugglebrev med antagning till Hoqwarts i julklapp har vi adventskalendern för dig. En almanacka med en juklapp om dagen under december månad fram till julafton. Innehåller bland annat pennor, nyckelringar, badges, bokmärken, suddgummin och annat massa gott och blandat med Hogwartstema på allt. Nästan som att göra sig redo för skolgången! Du får till och med en egen liten Dobby att frigöra från kalendern.

För den lässugne rekommenderar vi att man tittar under vår kategori julbok. Kanske är man mer sugen på en ny bok varje söndag fram till jul, än en liten present varje dag?


Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev