Pusselpåfyllning

Publicerad: Måndag, 8 augusti 2022, Skribent: Annie

Ibland märker vi hur saker går i vågor, utan att någon kan komma med någon riktig förklaring. Från absolut ingenstans kan vi plötsligt sälja mängder av den där boken eller det där spelet som vi inte har sålt ett enda ex av på flera månader. Då brukar vi ofta klia oss fundersamt i huvudet och fundera på vad vi kan ha missat. Har det kommit något nytt på netflix som vi inte hann plocka upp? Har booktok varit och spökat igen? Just nu säljer vi förvånansvärt mycket pussel. Det kanske har med det dåliga vädret att göra eller så har det kanske kommit någon ny studie som säger att pussel är bra för välmåendet. Ingen av oss vet iallafall. Hursomhelst så är vi hyfsat nöjda med att vi råkade förbereda oss på den här oväntade vågen. Vi har nämligen precis fått påfyllning med massa nya motiv. 

Till exempel har vi fått in ytterligare fler mönster på de långsamt färskiftande Gradientpussel (i dessa hjälper det om man har fullständigt färgseende, annars kan det bli jobbigt). 

Vi har även fått in pussel med 299 havsdjur och en dykare, som också skiljer sig lite från vanliga “pusselbitsformade” pusselbitar. I det här pusslet är nämligen varje enskild pusselbit ett djur där kanterna slingras på okonventionella sätt. Förutom havsdjuren finns det även 299 hundar och en katt, och tvärtom - 299 katter och en hund. Vill man fortsätta på spåret med jobbiga former på pusselbitarna kan man även spana in det här stadsmotivet, eller Pusheen-pusslet med motiv på både fram och baksidan

För att hålla oss liiite mer trogna till vår roll som bokhandlare har vi även fått in en del bokrelaterade motiv - som Alice i underlandet och ett pussel med bokhandelsmotiv,  

Vi har även fått påfyllning med de superfestliga Murder Most Puzzling, där du först får ett mordmysterium som du måste lösa. Men för att hitta alla ledtrådar måste du först lägga det 500-bitar stora pusslet.
Vill du spana in alla pussel kan du göra det här!


Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev